Netbet: Πρέστον – Νότιγχαμ με ευρεία γκάμα αγορών (22/02)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Η Πρέστον φιλοξενεί τη Νότιγχαμ για την 34η αγωνιστική της αγγλικής Τσάμπιονσιπ και η Netbet διαθέτει την αναμέτρηση με πληθώρα αγορών.

Αήττητο σερί έξι αγωνιστικών στην Τσάμπιονσιπ “έτρεχε” προηγουμένως η Πρέστον, αλλά αυτό σταμάτησε στο πιο πρόσφατο ματς της. Έχασε μέσα στο γήπεδό της από τη Ρέντινγκ με 2-3, ενώ βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 19′ και έκανε αρκετά αμυντικά λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 45 πόντους, στο -5 από είσοδο στην 6αδα (με 2 ματς περισσότερα).

Πρέστον – Νότιγχαμ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από “Χ” εντός έδρας έρχεται η Νότιγχαμ, που αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Στόουκ με 2-2 την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σταθερότητα δείχνει αγωνιστικά εσχάτως, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, αν και η άμυνά της θα μπορούσε να βελτιωθεί. Καταλαμβάνει την 9η θέση στην κατάταξη και είναι τρεις βαθμούς πιο πίσω από την 6η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αμφίρροπο προβλέπεται να είναι το ματς στη Netbet, καθώς ο άσσος προσφέρεται στο 2.70, στο 3.05 είναι η ισοπαλία και στο 2.70 το διπλό. 

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα