Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Μια από τις πιο αδιάφορες ομάδες του Τρανσισιόν ήταν η Αλντοσίβι, η οποία σώθηκε χάρη στον πολύ καλό μέσο όρο που είχε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τερμάτισε στην 11η θέση της Ζώνης Β’, έχοντας πολύ κακή παρουσία εκτός έδρας, όπου μέτρησε απολογισμό 0-2-6 με 4-18 τέρματα. Σ’ αυτό το πρωτάθλημα παρέμεινε με διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και έχει το πάνω χέρι να σωθεί εύκολη για μια ακόμη σεζόν, καθώς αν δεν τα καταφέρει η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο δική της.

Στο τιμόνι της παρέμεινε ο Κιρόζ (από τον Οκτώμβριο του 2014) μεγάλο πλήγμα η αποχώρηση του αστεριού της Ροσάλες, ο οποίος πουλήθηκε στην Ρασίνγκ Κλουμπ, αλλά και αυτές των Ριβέρο και Λαμπέρτι, ενώ αποχώρησαν και άλλοι 2-3 που ωστόσο δεν επηρεάζουν. Αντίθετα απέκτησε τους βασικούς από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα Μεδίνα και Μπρουμ, αμφότεροι μέσοι. Οι υπόλοιπες προσθήκες δεν είναι αξιοσημείωτες, απλά απέκτησε παίκτες για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε στα φιλικά, μετρώντας απολογισμό 1-2-1. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από την Ντεπορτίβο Μορόν στα πέναλτι (0-0 κ.α).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Τίγκρε στο Τρανσισιόν.

Στατιστικό: 2-3 γκολ τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Το Αλντοσίβι – Κολόν Σάντα Φε παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟΝ

Από την άλλη πλευρά η Κολόν ξεκίνησε εντυπωσιακά το Τρανσισιόν, εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία χάρη σ’ αυτό το ξεκίνημα, στο τέλος όμως η ομάδα αντιμετώπισε πολλά εσωτερικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα για να τερματίσει εντέλει στην 11η θέση της Ζώνης Α’. Η νέα διοίκηση έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο κόους Μοντέρο, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν με την Μπόκα Ουνίδος. Ο νεαρός τεχνικός έφερε μαζί του στην Κολόν τον αμυντικό Ολιβέρα, πήρε δανεικό από τη Ροζάριο Σεντράλ τον επιθετικό Ακούνα, τον στόπερ Ορτίθ από την Ολίμπο, ενώ το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα ήταν ο φορ Μπλάνκο (πρώην Λανούς), γνωστός από το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

Πολλές οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της,  παραμένει άγνωστο αν θα είναι έτοιμη για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πάντως στα φιλικά που έδωσε έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη, μετρώντας μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Δεν συνεχίζει στο Κύπελλο, έπεσε θύμα έκπληξης (ήττα 1-0 από την Αλμάγκρο).

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση για την Κολόν 3-0 της Κολόν ντε Σαν Γκούστο.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η Κολόν στις πέντε από τις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της στο περασμένο πρωτάθλημα.