Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΜΑΛΙΝ

Μια σπουδαία ημέρα έρχεται σήμερα για τη Μαλίν, που μπαίνει στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο της, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, εναντίον της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ. Δε θα μπορούσε να ζητήσει πιο ευνοϊκές συνθήκες η διοίκηση των γηπεδούχων, που περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο και ασφαλώς πολλά χρήματα στα ταμεία. Η Μαλίν προέρχεται από μια μάλλον μέτρια σεζόν, καθώς μπορεί να απέφυγε σχετικά εύκολα τις περιπέτειες, αλλά η παρουσία της ήταν απογοητευτική στα πλέι οφ ΙΙ. Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου της ο κόουτς Γιάνκοβιτς, που επεσήμανε ότι οι παίκτες του έχουν φοβερή όρεξη και διάθεση για τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ, όπου θέλουν να δείξουν ότι μπορούν φέτος να κάνουν κάτι καλύτερο.

Υπέστη αλλαγές το ρόστερ, καθώς αποχώρησαν οι βασικοί Ανί, Σισέ, Ζιλέ και Ντε Πέτερ, ήρθαν αρκετοί παίκτες, με σημαντικότερους τους Φιλίποβιτς (αμ. μέσος, από Μάριμπορ), Κολοβό (δανεικός από Ολυμπιακό) και Σουτερντέν (μέσος, από Βέστερλο). Πολλά τα φιλικά για τη Μαλίν, η οποία στο τελευταίο κέρδισε 3-0 τον Ηρακλή.

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση για τη Μαλίν με 3-0 επί του Ηρακλή.

Στατιστικό: Από 3/4 NG προέρχεται η Μαλίν σε φιλικό επίπεδο.

Το Μαλίν – Κλαμπ Μπριζ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της η Κλαμπ Μπριζ, που θέλει να δείξει ότι διαθέτει την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να παραμείνει στην κορυφή. Επέστρεψε στα πρωταθλήματα έπειτα από αρκετά χρόνια, με απόλυτα δίκαιο τρόπο και δείχνοντας ότι το ήθελε περισσότερο απ’ τους άλλους. Ιδανικά ξεκίνησε και η φετινή σεζόν με τη νίκη 2-1 στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πρεντόμ έπαιξε με παίκτη λιγότερο απ’ το 41’ και ενώ το σκορ ήταν εις βάρος της (0-1). Ισοφάρισε στο 51’ με τον Ισκιέρδο, ενώ ο Φόρμερ στο 62’ έκανε την ανατροπή, με την Κλαμπ Μπριζ να κρατά το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Στην αποστολή για το σημερινό ματς οι δύο εκ των νεοαποκτηθέντων, Ρικάρντο Φαν Ράιν (δεξιός μπακ, αποκτήθηκε απ’ τον Άγιαξ έναντι 1,8 εκ. ευρώ) και Άντονι Λιμπόμπε (εξτρέμ, από Ναϊμέγκεν), καθώς έμεινε ξανά εκτός ο Ισπανός μέσος, Τόμας Πίνα, που αποκτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ. Στον αντίποδα, ξεχωρίζει η πώληση του διεθνούς Βέλγου μπακ Μενιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν (7 εκατ. ευρώ). Επιστρέφει ο Ένχελς (Αμυντικός, 0,0).

Προηγούμενο ματς: Επικράτηση για την Κλαμπ Μπριζ με 2-1 επί της Σταντάρ Λιέγης στο Σούπερ Καπ.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της Κλάμπ Μπριζ (επίσημα και φιλικά).