Δείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.

Στον πρώτο γύρο: Αλμερία – Γιαγκοστέρα 2-1

ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Μεγάλη μάχη στο Παλαμός με φόντο την παραμονή. Η γηπεδούχος Γιαγκοστέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας, η φιλοξενούμενη Αλμερία βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, πλεονεκτώντας απλά στην ισοβαθμία με τη 19η Πονφεραντίνα. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, πραγματοποιούν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αναστρέψουν την αρνητική κατάσταση και να κερδίσουν την παραμονή. Διατηρούν ανέπαφη εστία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετρούν μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες (3-3-1) και ταυτόχρονα έχουν συνδυάσει με νίκες τα 6/8 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Χουάνχο, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του ο μέσος Εδού Οριόλ.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από την έδρα της Μιραντές.

Στατιστικό: Νικηφόρα τα 6/8 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Στοιχημάτισε τώρα στο Γιαγκοστέρα – Αλμερία
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΜΕΡΙΑ

Ευεργετική αποδείχθηκε για την Αλμερία η απόφαση της διοίκησης να αποπέμψει τον Νέστορ Γκοροσίτο και να δώσει τα “κλειδιά” στον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας, Φερνάντο Σοριάνο. Οι “αλμεριένσες” παρατάχθηκαν με σαφώς αλλαγμένη ψυχολογία απέναντι στην Οβιέδο, πήραν τη νίκη με 3-0 και έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών. Must win το σημερινό ματς για το σύνολο από την Ανδαλουσία, αν και έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Απών λόγω καρτών ο μέσος Χοσέ Άνχελ, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεαρός Χοακίν Φερνάντεθ από τη β’ ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας της Οβιέδο με 3-1. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 59ο λεπτό, για να κάνει την ολική ανατροπή με τους Κίκε (67′), Ούτσε (77′) και Τσούλι (89′).

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.