* Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Χόφενχαϊμ με αντίπαλο τη Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Χόφενχαϊμ παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Χόφενχαϊμ επικράτησε με ένα γκολ διαφορά στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Παρά την ήττα σοκ που γνώρισε από το Ανόβερο (1-0 εκτός έδρας) η Χόφενχαϊμ κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας την προηγούμενη βδομάδα, καθώς η Βέρντερ Βρέμης δεν κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας της Κολωνίας (0-0). Εντυπωσιακή ήταν η πορεία του συλλόγου από το Σίνσχαϊμ με τον μόλις 28 χρονών, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, στην τεχνική ηγεσία της. Στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Συγκεκριμένα επικράτησε των Βόλφσμπουργκ (1-0 εντός έδρας), Αμβούργο (3-1 εκτός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0 εκτός έδρας), Χέρτα (2-1 εντός έδρας) και Ίνγκολσταντ (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κολωνία (1-1 εντός έδρας).

Παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Γκλάντμπαχ (3-1 εκτός έδρας) και Ανόβερο (1-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 28’ ο Κιγιοτάκε. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Χόφενχαϊμ στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ μόλις στη μία σημειώθηκε no-goal.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε η Χόφενχαϊμ από την έδρα του Ανόβερου γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Χόφενχαϊμ επικράτησε με ένα γκολ διαφορά στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Χόφενχαϊμ – Σάλκε
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΛΚΕ

Μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα θα καταφέρει να προλάβει την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Σάλκε, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Για την ακρίβεια θα πρέπει να χάσει η Γκλάντμπαχ στην έδρα της Ντάρμσταντ και η ίδια να καλύψει τη διαφορά τερμάτων με αυτή (-1/+15). Παράλληλα θα πρέπει να μην υπάρξει νικητής στο Μάιντς-Χέρτα. Εφόσον υπάρξει θα πρέπει να καλυφθεί η διαφορά γκολ (-1 Σάλκε, 0 Χέρτα, +4 Μάιντς). Πιο εφικτό φαντάζει το σενάριο για τους «βασιλικούς μπλε» να κατακτήσουν μία θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς για να το πετύχουν θα πρέπει απλά να πάρουν τη νίκη επί της Χόφενχαϊμ. Με ισοπαλία θα πρέπει να υπάρξει νικητής στο Μάιντς-Χέρτα, ενώ εφόσον ηττηθεί θα πρέπει να υπάρξει νικητής στο παραπάνω παιχνίδι και να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων από τον χαμένο αυτού (-1 Σάλκε, 0 Χέρτα, +4 Μάιντς).

Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει το συγκρότημα του Μπραϊτενράιτερ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο το Ανόβερο (3-1 εκτός έδρας) στις 30 Απριλίου. Στις υπόλοιπες μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ντόρτμουντ (2-2 εντός έδρας) και Άουγκσμπουργκ (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Ίνγκολσταντ (3-0 εκτός έδρας), Μπάγερν Μονάχου (3-0 εκτός έδρας) και Λεβερκούζεν (3-2 εντός έδρας). Κόντρα στην Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ οχτώ λεπτά πριν το τέλος των 90’ με τον Χούντελααρ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να χαλάσουν το πάρτι τους σκοράροντας στο 89’ με τον Μπάιερ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σάλκε και Άουγκσμπουργκ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Σάλκε για το πρωτάθλημα.