* 33η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Τσέλσι στα 33 τελευταία εντός έδρας απέναντι στην Έβερτον (19-14-0), από το Νοέμβριο του 1994!

* Στον 1ο γύρο (10/12): Έβερτον – Τσέλσι 2-0

✅ Δες εδώ όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα

ΤΣΕΛΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με Σίλβα (11’), Μαντουέκε (66’) προηγήθηκε δις η Τσέλσι, αλλά με Μπογκλ (32’), ΜακΜπέρνι (90+3’) απάντησε η Σέφιλντ.

Ορισμός της ανισόρροπης ομάδας οι “μπλε”, δεν κατάφεραν να χτίσουν πάνω στο μομέντουμ από την απίθανη ανατροπή επί της Γιουνάιτεντ και την προηγούμενη Κυριακή πέταξαν δύο ακόμη βαθμούς στην έδρα της ουραγού.

Για την ακρίβεια, περισσότερο “έκλεψαν” ποδοσφαιρικά τον πόντο, παρότι ισοφαρίστηκαν στο φινάλε, αφού η εμφάνισή τους ήταν “άδεια”. Με μόλις 6 τελικές προσπάθειες, 3 εντός εστίας και 0.35 xGoals απέναντι στην χειρότερη άμυνα τη λίγκας.

Ο αειθαλής Σίλβα βρέθηκε ξεμαρκάριστος σε κόρνερ για το 0-1, από δημιουργία Πάλμερ και ωραία προσπάθεια του Μαντουέκε ανέκτησε προβάδισμα (1-2) η Τσέλσι, αλλά η αδυναμία διαχείρισης καταστάσεων στοίχισε ξανά. Αμύνθηκε λάθος στα φορτώματα των καθυστερήσεων και δικαίως ισοφαρίστηκε (1.38 xGoals).

Το αήττητο σερί στην Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο διευρύνθηκε (3-4-0), παρότι στα 9 τελευταία παιχνίδια δέχθηκε 21 γκολ! Τελευταία φορά που συμπλήρωσε 8 ματς δίχως ήττα ήταν το Δεκέμβριο του 2021, ενώ μόνο τρεις φορές έχει δεχθεί περισσότερα γκολ (52) σε μία σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ (38 αγώνων).

Τα 7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχουν πάει τουλάχιστον στο 2-2. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ σε 8 διαδοχικά ματς.

Με την ασίστ στο Σέφιλντ, ο Πάλμερ έφτασε τις 25 G/A (16+9) στις 22 τελευταίες συμμετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ!

Στα αγωνιστικά νέα, δημιουργήθηκαν καινούρια ερωτηματικά, με τους Ντισασί (στόπερ/μπακ), Φερνάντες (μέσος) να βγάζουν ενοχλήσεις και να λογίζονται αμφίβολοι γι απόψε. Παρομοίως και οι Σάντσεθ (κίπερ), Τσίλγουελ (αρ. μπακ), Στέρλινγκ (εξτρέμ) που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο. Δεν επιστρέφει κανείς εκ των ήδη τραυματιών.

ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal & Over 3.5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 8/11 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Μπέρνλι. Ο Κάλβερτ-Λιούιν (45+2’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ και στο 67’ αποβλήθηκε ο Ο’Σι της Μπέρνλι.

Επιτέλους νίκη για τα “ζαχαρωτά”! Πρώτη για την Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2024, πρώτη μετά το χειρότερο αρνητικό σερί (0-6-7) του συλλόγου στη λίγκα, όμως δύο από τους τρεις πόντους που κατακτήθηκαν στο γήπεδο χάθηκαν εξωαγωνιστικά.

Η ανεξάρτητη ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέστρεψε με νέα τιμωρία (2 βαθμών) για τις οικονομικές ατασθαλίες του συλλόγου και ο τελικός απολογισμός έγραψε -8. Με αποτέλεσμα να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα από τους ανταγωνιστές.

Από το παιχνίδι με την Μπέρνλι η ομάδα του Ντάιτς κρατάει μόνο τη νίκη, αφού για να πανηγυρίσει είχε σύμμαχο την τύχη και κυρίως τα λάθη των αντιπάλων. Δεν απείλησε πριν την απίθανη γκάφα του αντίπαλου κίπερ για το 1-0. Με κόντρα πάνω στο βολέ του σκόραρε σε back to back παιχνίδια ο Κάλβερτ-Λιούιν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έγιναν ανυπόμονοι, έκαναν εύκολα λάθη στην κυκλοφορία κι εξαιτίας ενός τέτοιου έμειναν με 10 παίκτες για να διαχειριστεί εύκολα το προβάδισμα η Έβερτον.

Στα αγωνιστικά, ενισχύεται η μεσαία γραμμή με τις επιστροφές των Ονάνα, Γκέιγ που απουσίαζαν στο προηγούμενο λόγω ενοχλήσεων και οικογενειακού θέματος αντίστοιχα.

Οι Γκάρνερ (μέσος), Κάλβερτ-Λιούιν (φορ) χτύπησαν, αλλά όχι σε βαθμό για να τεθούν οριστικά εκτος, δύσκολα όμως θα ξεκινήσουν. Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας ο Ντανζούμα (εξτρέμ), μακροχρόνια εκτός οι Ντόμπιν (εξτρέμ), Άλι (μέσος).

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Τσέλσι – Έβερτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ