*3η αγωνιστική των πλέι-οφ.

*Το Φεβρουάριο του 2021 η τελευταία νίκη του ΠΑΣ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, με 1-0 για το πρωτάθλημα.

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

ΟΦΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Ατρόμητο, για το πρωτάθλημα.

Μακριά από τις επιτυχίες παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις ο ΟΦΗ, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί που “τρέχει”. Την προηγούμενη αγωνιστική των πλέι άουτ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα υποδέχθηκε τον Ατρόμητο, με τον οποίο μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το τελικό 0-0.

Παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, μπορεί να είχε πολύ περισσότερες τελικές από τους Περιστεριώτες και τον έλεγχο κυρίως στο πρώτο μέρος, δεν ήταν αρκετό όμως για να πάρει το κάτι παραπάνω. Σταδιακά είδε τον αντίπαλο να ισορροπεί την κατάσταση και να παίρνει μέτρα, ενώ τρεις φορές συνολικά γλίτωσε χάρη και στη βοήθεια του δοκαριού, με τις δυο εξ αυτών να είναι στα τελευταία λεπτά.

“Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το παιχνίδι στο τέλος. Στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες και στα παιδιά από τις ακαδημίες”, δήλωσε ο Δέλλας.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τον ΟΦΗ, μετά και από εκείνες με Παναθηναϊκό (2-2 εντός) και Κηφισιά (0-0 εκτός). Βρίσκεται έτσι στα μέσα της κατάταξης στα φετινά πλέι άουτ, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή του, όντας στο +5 από την τελευταία δυάδα. Αήττητος στα τρία πιο πρόσφατα εντός του.

Μεσοβδόμαδα, ανακοίνωσε την παραχώρηση του Έρικ Λάρσον στη νορβηγική Λίλεστρομ, με τον Σουηδό αμυντικό να αποχωρεί από τους Κρητικούς μετά από δυο χρόνια παρουσίας. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι επιστρέφει ο Σαντιάγκο Μοσκέρα.

ΟΦΗ Στατιστικά

*No Goal τα 4/7 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναιτωλικό, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με τον Κόντε στο 25′, δέχθηκε εν τέλει την ισοφάριση στο 70ο λεπτό.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική των πλέι άουτ, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Καλύτερος ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, παρότι είδε να ακυρώνεται και γκολ των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά. Σε γενικές γραμμές ήταν αυτός που απειλούσε περισσότερο και λίγο πριν το μισάωρο ευτύχησε να πάρει και το προβάδισμα. Μετά από ένα κακό πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός πήρε μετρά και έγινε πιο απειλητικός, φτάνοντας εν τέλει στην ισοφάριση μετά από λάθος εκτίμηση του Κιάκου.

“Απομένουν πέντε ματς, για να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε σε δύσκολη θέση. Εμείς τα φέραμε εδώ, είχαμε μία σειρά παιχνιδιών που θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς”, δήλωσε μετά το παιχνίδι ο κόουτς Γρηγορίου.

Ουραγός στην κατάταξη ο ΠΑΣ, ωστόσο διατηρεί αρκετές ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς είναι μόλις στο -5 από τη ζώνη ασφαλείας. Ηττήθηκε στις 6/7 τελευταίες εξόδους του, στις οποίες είχε και μια νίκη 1-2 κόντρα στο Βόλο.

Με δήλωση που έκαναν μέσα στην εβδομάδα, οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης έκαναν γνωστό ότι παραχωρούν την ομάδα σε όποιον ενδιαφερθεί, καθώς όπως αναφέρουν δεν πέτυχαν τους στόχους τους.

ΠΑΣ Γιάννινα Στατιστικά

*Goal/Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ