*Αναμέτρηση για τον 9ο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2025 που θα διεξαχθεί στην Σλοβακία. Από κάθε όμιλο προκρίνεται ο πρώτος και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι απ’ όλους τους ομίλους. Οι υπόλοιποι δεύτεροι θα παίξουν play off για τα εναπομείναντα τρία εισιτήρια.

*Στον πρώτο γύρο: Ισλανδία U21 – Τσεχία U21 2-1

*3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΣΕΧΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Η Τσεχία κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Βόρειο Ιρλανδία, με δύο γκολ του Σέικ (17’, 34’), ενώ το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Χαλίνσκι στο 78ο λεπτό. 

Η Τσεχία κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Βόρειο Ιρλανδία, σε φιλική αναμέτρηση, στην προσπάθεια της για να προετοιμαστεί ενόψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα.

Ακόμη αναζητεί την πρώτη της νίκη στη φάση του ομίλου, έστω και αν έχει παίξει μόνο τρία παιχνίδια ως τώρα. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις αγώνες της ήταν στην πρεμιέρα, με την σημερινή της αντίπαλο εκτός έδρας, χάνοντας με τέρμα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις!

Ο προπονητής της, Γιαν Σουκοπάρεκ, είπε πώς η ομάδα του είναι σαφώς πιο έμπειρη και πιο καλή από εκείνο το παιχνίδι, θεωρώντας πώς έμαθαν και πολλά από την έκβαση του.

Τσεχία U21 Στατιστικά

*8/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Η Ισλανδία U21 έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Ουαλία U21, χάρη σε ένα τέρμα του Λόου στο 28’. Μάλιστα στο τέλος δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πώς έπαιξε με παίκτη περισσότερο μετά το 73ο λεπτό.

Η Ισλανδία U21 έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Ουαλία U21, πρώτη της ήττα στον όμιλο, έπειτα από δύο νίκες στα πρώτα παιχνίδια της, τρεις αν συνυπολογιστεί και μία που είχε σε ένα φιλικό!

Βέβαια η αλήθεια είναι πως η ήττα της ήρθε στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι της, καθώς νωρίτερα είχε κερδίσει τη σημερινή της αντίπαλο εντός και την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, τη Λιθουανία, με 0-1 εκτός!

Ο προπονητής της, Davíð Snorri Jónasson, χρειάστηκε να κάνει μία αλλαγή στην αποστολή της ομάδας καθώς ο Eggert Aron Guðmundsson τραυματίστηκε και στη θέση του μπήκε ο Bjarni Guðjón Brynjólfsson.

Ισλανδία U21 Στατιστικά

*3/4 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Τσεχία U21 – Ισλανδία U21 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ