*29η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Φόλκερκ – Κουίν οφ Σάουθ 1-0-, Κούιν οφ Σάουθ – Φόλκερκ 1-1, Φόλκερκ – Κουίν οφ Σάουθ 1-0

*Τέσσερα σερί under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Η Κουίν οφ Σάουθ έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Αννάν, απλά μειώνοντας με τον Ρέιλι στο 79ο λεπτό, έχοντας δεχθεί δύο γκολ νωρίτερα από τους Γκος (26’), Ντάγκλας (32’).

Η Κουίν οφ Σάουθ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Αννάν, χάνοντας ξανά, για τρίτη φορά στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει.

Ειδικά στο γήπεδό της δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Διατηρείται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -11 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο. Αλλά είναι και στο +4 από την ένατη που οδηγεί στα play off για την παραμονή.

Κουίν οφ Σάουθ Στατιστικά

*8/12 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*12/18 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΛΚΕΡΚ

Προηγούμενο ματς: Η Φόλκερκ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Στέρλινγκ Άλμπιον, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο όγδοο λεπτό από τέρμα του ΜακΛιν. Ισοφάρισε με τον Μόρισον στο 17’ και τελικά πήρε τη νίκη με τέρμα του Όλιβερ στο 88ο λεπτό.

Η Φόλκερκ κέρδισε και την Στέρλινγκ Άλμπιον με 1-2 εκτός έδρας συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της φετινή πορεία, με αυτή να είναι η πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει.

Γενικώς είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, έπειτα από 28 αγώνες, οδηγώντας την “κούρσα”, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα, ξεφεύγοντας στο +17 από την δεύτερη θέση.

Γενικότερα οι ήττες που γνώρισε τώρα πρόσφατα ήταν περισσότερο σε αγώνες για άλλους θεσμούς, ενώ μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις σερί νίκες.

Φόλκερκ Στατιστικά

*11/18 G/G εκτός έδρας

*12/18 over 2,5 εκτός έδρας

Κουίν οφ Σάουθ – Φόλκερκ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ