*29η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Κραϊόβα 1948 – Άραντ 2-3

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Κραϊόβα 1948 στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (6-3-1).

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Ραπίντ Βουκουρεστίου εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα (1′) και γρήγορα η αντίπαλος έκανε και το 2-0 (13′). Μείωσε πριν το ημίχρονο (44′), είχε τις στιγμές της στην επανάληψη αλλά στο 82′ λύγισε με τρίτο γκολ. Στα χασομέρια διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (90+6′).

Η Άραντ ηττήθηκε στο Βουκουρέστι από την Ραπίντ, και ενώ βρέθηκε γρήγορα να χάνει με 2-0, είχε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (4-1-0). Έχει ακόμα καλές πιθανότητες να πάρει θέση στα πλέι οφ, αφού αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με Χέρμανσταντ και Σέπσι, έναν βαθμό πίσω από την Ουνιβεσριστατέα Κλουζ. Δεν υπάρχουν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ραπίντ.

Άραντ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΑΪΟΒΑ 1948

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Πόλι Ιάσι εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 19′, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′).

Μετά το κακό παιχνίδι της στο δεύτερο ημίχρονο, η Κραϊόβα μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό που κέρδισε στο ματς με την Ιάσι, ο οποίος ήρθε μετά από τρεις σερί ήττες. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό Κονσταντίνο προκειμένου να κρατήσει την θέση του. Έτσι, ο Ιταλός τεχνικός εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν και σήμερα θα κατέβει με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νταβίντ σαν πρώτο.

Μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια (1-1-5), την ίδια ώρα που προέρχεται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες, δίχως μάλιστα να σκοράρει σε κάποια εξ’ αυτών.

Κραϊόβα 1948 Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΑΡΑΝΤ – ΚΡΑΪΟΒΑ 1948 στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ