*19η αγωνιστική

*Σε προηγούμενα παιχνίδια τους φέτος: Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ – Γουέλινγκτον Φίνιξ 2-2

*6/6 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΙΝΙΞ

Προηγούμενο ματς: H Γουέλινγκτον Φίνιξ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Περθ Γκλόρι, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, με την ίδια να έχει και ένα δοκάρι.

Η Γουέλινγκτον Φίνιξ δεν κατάφερε να κερδίσει, όμως δεν έχασε κιόλας, φέρνοντας 0-0 εκτός έδρας με την Περθ Γκλόρι, παραμένοντας αήττητη μέσα στο 2024! Έχει δώσει εννιά αγώνες σε αυτό το διάστημα, με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις νίκες.

Εξακολουθεί να είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, αν και ίσως αυτό να έχει αλλάξει όταν ξεκινήσει να παίζει η ίδια, με την διώκτρια της, την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, να είναι στο -3 από πίσω της και αγωνίζεται λίγο νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση τα πηγαίνει περίφημα, δεδομένου πώς πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα και νεαρή ομάδα, έχοντας και έναν νέο και νεαρό προπονητή στον πάγκο, τον Τζιανκάρλο Ιταλιάνο, στην πρώτη του σεζόν σε αυτόν.

Πολύ πιθανόν να επιστρέψει ο πρώτος της σκόρερ, Κώστας Μπαρμπαρούσης, που έχασε τον τελευταίο αγώνα λόγω κάποιων ενοχλήσεων.

Γουέλινγκτον Φίνιξ Στατιστικά

*5/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*5/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΔΕΛΑΪΔΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ έχασε 1-2 εντός έδρας από την Γουέστερν Σίδνεϊ, με δύο γκολ του Μιλάνοβιτς, στο 18’ και στο 35’. Πάντως ενδιάμεσα στα δύο τέρματα, απείλησε ουσιαστικά με ισοφάριση σε μία – δύο μεγάλες περιπτώσεις, μειώνοντας στο 90’ από τον Γιοβάνοβιτς και ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 75ο λεπτό και έπειτα.

Η Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Γουέστερν Σίδνεϊ, γνωρίζοντας τέταρτη ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει.

Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει πέντε σερί ήττες, έξι στα εννιά τελευταία παιχνίδια που έχει μόλις δύο ήττες.

Έχει υποχωρήσει εκτός πρώτης εξάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off για την διεκδίκηση του τίτλου, στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας λίγο πίσω, στο -8 συγκεκριμένα, από την έκτη.

Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Τέσσερα σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*5/9 under 2,5 εκτός έδρας

Γουέλινγκτον Φίνιξ – Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ