* 9η αγωνιστική. Εξ αναβολής.

* Χωρίς ήττα στα 5 τελευταία μεταξύ τους η Άγκιλας Ντοράδας, κέρδισε τα 3.

* Under 2,5 οι 8/10 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

* Δείτε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-1 την Ενβιγάδο εντός. Προηγήθηκε με τον Μικόλτα (18’), ισοφαρίστηκε από τον Ντίας (22’), πέτυχε γρήγορα το 2-1 με τον Σαμπουέσα (30’) και στις καθυστερήσεις το 3-1 με τον Αράνγκο, αφού όμως πρώτα η αντίπαλος είχε μείνει με δέκα παίκτες (85’).

Νέα νίκη με όχι και τόσο καθαρό τρόπο όσο λέει το σκορ. Απειλήθηκε με ισοφάριση όσο το σκορ ήταν στο 2-1, είχε κι εκείνη κάποιες φάσεις για να πετύχει νωρίτερα τρίτο γκολ, κάτι που το κατάφερε όταν η Ενβιγάδο έμεινε με δέκα.

Πλέον πάει και για καλό πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα, αν πάρει κι αυτό το παιχνίδι θα βρεθεί στην κορυφή μαζί με Ντεπορτίβο Περέιρα και Τολίμα. Το σημαντικό όμως είναι ότι κάτι που δεν αποτελούσε καν ξεκάθαρο στόχο έχει σχεδόν επιτευχθεί, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να μείνει εκτός πλέι οφ ενώ θέτει και σοβαρή υποψηφιότητα για συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις μέσω της συνολικής βαθμολογίας.

Μπουκαραμάνγκα Στατιστικά

* Αήττητη μέχρι στιγμής στη σεζόν, τρέχει σερί με 3 νίκες.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 over 2,5, τα 3 με G/G.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΓΚΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Σάντα Φε εντός με 1-1. Προηγήθηκε με γκολ από πέναλτι του Βουλετίτς (57’), το οποίο εκτελέστηκε δύο φορές, ισοφάρισε με τον Τόρες (83’).

Ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε, ήταν για να το χάσει. Στα τελευταία λεπτά η Σάντα Φε έχασε τρομερά μεγάλες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, είχε μια εντελώς φοβική συμπεριφορά, αλλά την έσωσε ο γκολκίπερ Αράγνκο, ο οποίος μάλιστα είναι δεύτερος πίσω από τον Κοντρέρας που έλειπε με την Εθνική Βενεζουέλας.

Το παιχνίδι αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία της να μπει δυναμικά στην πρώτη οκτάδα. Με νίκη πιάνει την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν που είναι αυτή τη στιγμή όγδοη, αν πάλι δεν τα καταφέρει, δεν χάνει οριστικά τα πλέι οφ, αλλά μειώνονται ραγδαία οι πιθανότητές της.

Επιστρέφει ο γκολκίπερ Κοντρέρας, αμφίβολο αν θα είναι βασικός.

Άγκιλας Ντοράδας Στατιστικά

* Δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία, δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 4 πιο πρόσφατα.

* Στα 9 τελευταία μετράει 8 under 2,5, τα 6 με N/G.

Μπουκαραμάνγκα-Άγκιλας Ντοράδας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ