18η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι της Γιουτλάνδης.

*No Goal και Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Άαρχους – Βέιλε 1-0

ΒΕΪΛΕ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 3-3 με τη Χόμπρο, σε φιλικό προετοιμασίας.

Επέστρεψε φέτος στην κατηγορία, αλλά δεν έχει πείσει ιδιαίτερα με τη εμφάνιση που είχε μέχρι και τη διακοπή, καθώς οι 14 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει τη φέρνουν στην προτελευταία θέση και στο +7 από την ουραγό Χβίντοβρε. Επιστροφή από τη διακοπή τώρα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που στο διοικητικό κομμάτι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Γερμανό-Τούρκο Τσαγκντάς Σενιουρέ, το οποίο όμως αποδείχθηκε αναληθές.

Απέκτησε ως ελεύθερο τον Σουηδό αμυντικό Γκούσταβ Γκράνατ από τη Ντέγκερφορς, ενώ ως δανεικοί ήρθαν οι Άντερς Γιάκομπσεν (επιθετικός από Χόρσενς), Ντέιβιντ Τσόλινα (αριστερό μπακ από Άουγκσμπουργκ), Βίκτορ Λουντ (εξτρέμ από Μίντιλαντ) και Ταϊρίς Φρανσουά (μέσος από Φούλαμ). Έξι παίκτες είδαν την πόρτα της εξόδου, μεταξύ αυτών και ο εξτρέμ Γιασίν Ασενούν, που δόθηκε δανεικός στο Βόλο.

Βέιλε Στατιστικά

*Under 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΑΡΧΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-0 επί της Μπρίνε, σε φιλικό προετοιμασίας.

Σε συνέχεια από την περσινή τρίτη θέση που κατέκτησε, η Άαρχους βρίσκεται και πάλι σε υψηλές πτήσεις. Για την ώρα βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ούσα στο -2 από τη Νόρντζελαντ και με ματς λιγότερο, ενώ είναι και στους εννέα μακριά από την κορυφή. Έχει σχετικά εύκολο πρόγραμμα στις αγωνιστικές που έμειναν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας, οπότε και μπορεί να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται.

Ενισχύθηκε με τις προσθήκες των νεαρών Γιόνας Γένσεν-Άμπε (κεντρικός αμυντικός) και Τομπίας Μπαχ (μέσος), από Νόρντζελαντ και Φρεντερίτσια, αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, αποχώρησε για τις ΗΠΑ ο Αυστραλός μέσος Ζάχαρι Ντάνκαν.

Άαρχους Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βέιλε – Άαρχους στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ