25η αγωνιστική

*Με απόφαση της ομοσπονδίας απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών για τους φιλοξενούμενους.

*No Goal και Under 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Ομόνοια – Εθνικός Άχνας 4-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-3 από την Πάφο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε τέσσερις φορές πίσω στο σκορ (11′, 35′, 46′, πεν. 89′), για να ισοφαρίσει στις τρεις πρώτες με τους Λομοτέι (29′), Καμπρέρα (37′) και Ντράζιτς (76′).

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τον Εθνικό Άχνας, μετά από τις δυο σερί νίκες που πήρε κόντρα σε Δόξα Κατωκοπιάς (0-2 εκτός) και ΑΕΖ Ζακακίου (4-1 εντός). Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά φιλοξενήθηκε από την Πάφο στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 4-3.

Αρκετά θετική η παρουσία που είχε κόντρα σε μια σαφώς πιο ποιοτική αντίπαλο. Έβαλε δύσκολα και είχε απάντηση και στις τρεις φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ενώ έδειχνε ικανή να πάρει κάτι, εν τέλει λύγισε στο φινάλε, δεχόμενη και τέταρτο τέρμα, από το σημείο του πέναλτι.

Βρίσκεται έτσι στη 10η θέση, έχοντας μια διαφορά εννέα βαθμών από την τελευταία τριάδα, που οδηγεί σε υποβιβασμό, δυο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ηττήθηκε στα 4/6 πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε και δυο νίκες. Επιστρέφουν οι Ριστέφσκι και Σπιρόφσκι.

Εθνικός Άχνας Στατιστικά

*Goal/Goal τα 9/10 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ανόρθωσης, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 41ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Στεπίνσκι (47′, 61′) και Μπεζούς (72′). Με δέκα παίκτες έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 66′.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Ομόνοια, μετά και το διπλό 1-2 επί του Απόλλων Λεμεσού. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χέτιλ Ρέκνταλ υποδέχθηκε την Ανόρθωση, της οποίας και επικράτησε με 3-1.

Μετά από ένα σχετικά κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, είχε την ατυχία να βρεθεί πίσω λίγο πριν το φινάλε αυτού. Επέστρεψε πιο αποφασισμένη ωστόσο από τα αποδυτήρια και εκμεταλλευόμενη και τις καταστάσεις, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Έκανε περισσότερο διαχείριση στο τελευταίο τέταρτο, βλέποντας τον VAR να της ακυρώνει και τέταρτο τέρμα.

Κάπως έτσι, εξασφάλισε και τυπικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, στα οποία και θέλει να πάει τώρα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, δυο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Πανηγύρισε ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της (1-1-3). Αναμένονται αλλαγές από τον κόουτς Ρέκνταλ, την ώρα που είναι σίγουρα εκτός ο Μπασίρου.

Ομόνοια Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*2-3 Goals τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Εθνικός Άχνας – Ομόνοια στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ