*21η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Άγιαξ – Χέρενφεν 4-1

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 4,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Αήττητο 31 αγώνων μετράει ο Άγιαξ απέναντι στην Χέρενφεν σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-27)!

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Σε παιχνίδι ροντέο, έμεινε στο 3-3 απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Ιδανικό πρώτο μέρος, όπου και πήρε προβάδισμα με δύο γκολ (19′, 24′), η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη στην επανάληψη. Μέσα σε τρία λεπτά ισοφαρίστηκε (60′, 63′), κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμά της (72′), αλλά στο 80′ η αντίπαλος απάντησε εκ νέου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Απέναντι σε μια ομάδα που έχει παραπλήσιους στόχους με την ίδια, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Είχε τα φόντα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά η αμυντική της συμπεριφορά ήταν για άλλη μια φορά φέτος πολύ κακή, και ως εκ τούτου περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο στόχος των πλέι οφ δείχνει σιγά σιγά να απομακρύνεται για την Χέρνφεν, ειδικά από την στιγμή που βγάζει αυτή την αστάθεια. Συμπλήρωσε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-3) και ψάχνει μια αντίδραση το συντομότερο δυνατό.

«Ο Άγιαξ μετά τον Δεκέμβριο είναι μια άλλη ομάδα και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Όσον αφορά εμάς, είμαι λυπημένος που ενώ παίζουμε καλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε», σχολίασε ο τεχνικός Φαν Βόντερεν.

Ο κίπερ Νόπερτ θα αντικατασταθεί και πάλι από τον άπειρο Φαν ντερ Χαρτ, δεδομένων των κακών εμφανίσεων που ο πρώτος πραγματοποιεί. Παραμένει στα πιτς ο φορ Νικολάεσκου, έχει επιστρέψει από το Asian Cup ο μέσος Αλί.

Χέρενφεν Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΓΙΑΞ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην πρωτοπόρο Αϊντχόφεν εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε σχετικά νωρίς με τον Μπεργκχάουζ (19′), ωστόσο η φιλοξενούμενη απάντησε με τον Ντε Γιονγκ στο 35′. Δεν άλλαξε κάτι για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Έδωσε απαντήσεις στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν, μολονότι δεν κατάφερε να κερδίσει. Είχε τις στιγμές του στην επανάληψη για να πάρει την νίκη, αλλά παρουσιάστηκε άστοχος στην τελική προσπάθεια, την ίδια ώρα που στην άμυνα δεν εμφάνισε τις γνωστές του αδυναμίες. Το αποτέλεσμα πάντως έφερε ικανοποίηση, ενώ ενθουσιάστηκαν οι περισσότεροι με την εικόνα του νεοφερμένου χαφ Χέντερσον, ο οποίος είχε ηγετική παρουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αήττητος παραμένει στα δώδεκα τελευταία για το πρωτάθλημα (10-2-0). Μείωσε στο -4 από την τρίτη Τβέντε, το να την φτάσει και να βγει Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μίνιμουμ στόχος. Η νίκη των «Αλόγων» χτες, καθιστά επιτακτικό το πέρασμά του σήμερα από την Φριζία.

«Έχουμε βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και όσο περνάει η σεζόν γινόμαστε καλύτεροι. Μου αρέσει η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια και θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», σχολίασε ο Φαν Σχιπ.

Τραυματίστηκε ο μπακ Άβιλα, παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Φος, Φαν ντε Μπούμεν και Μάνσβερκ, οι τερματοφύλακες Πάσφεϊρ και Χόρτερ, αλλά και ο εξτρέμ Γκοτς. Εκτός λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Μπεργκβάιν. Την Πέμπτη υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ για τα πλέι οφ της νοκάουτ φάσης του Κόνφερενς Λιγκ.

Άγιαξ Στατιστικά

*12/13 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

*13/15 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 3,5

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΓΙΑΞ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ