*20η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Χέρενφεν – Φορτούνα Σιτάρντ 3-0

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-1-4).

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Με κυνισμό, κατάφερε να περάσει με 0-1 από την έδρα της Φόλενταμ την περασμένη αγωνιστική. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κόρντομπα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (48′).

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της απέναντι στην Φόλενταμ, ωστόσο υπερτερούσε σημαντικά σε ποιότητα σε σχέση με τους «Οράνιε» και αυτή ήταν εν τέλει που έκανε και την διαφορά. Η είδηση είναι πως κατάφερε να κρατήσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το μηδέν στην άμυνά της. Σε γενικές γραμμές η εικόνα της πάντως ήταν μέτρια και η νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί επαγγελματική.

Το αποτέλεσμα αυτό είχε πολλαπλά οφέλη για την Φορτούνα Σιτάρντ, καθώς αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο από την ζώνη, ενώ παράλληλα αυτή ήταν και η πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δέκα μήνες και τον Απρίλιο του 2023.

«Η Χέρενφεν είναι μια ομάδα που την χαρακτηρίζει η ποιότητα και η εμπειρία. Θεωρώ πως πάνω κάτω έχουμε τους ίδιους στόχους, καθώς και εμείς θέλουμε σιγά σιγά να ανεβάσουμε τον πήχη και να κοιτάμε τα πλέι οφ, προκειμένου να βρούμε κίνητρο. Είναι σημαντικό να την κερδίζουμε, γιατί έτσι θα χτίσουμε μια καλή διαφορά», ξεκάθαρος ο κόουτς Μπάους.

Αμφίβολος λόγω ίωσης δίνεται ο νεοαποκτηθείς χαφ Κρουζ, που έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα. Συνεχίζει σε διεθνείς υποχρεώσεις ο μέσος Ντουάρτε, ενώ παραμένει στα πιτς ο πλάγιος μπακ Βίτα.

Φορτούνα Σιτάρντ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο την Άλκμααρ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′, κατάφερε να απαντήσει άμεσα με αυτογκόλ (24′), ενώ στα τέλη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο (40′). Εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα και έφτασε στην ανατροπή (51′), ωστόσο μια στιγμή αδράνειας έφερε την ισοφάριση για λογαριασμό της Άλκμααρ με αυτογκόλ στο 88′.

Ένα απίθανο αυτογκόλ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ήταν αυτό που στέρησε από την Χέρενφεν μια μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Άλκμααρ. Η εμφάνισή της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο ευνοήθηκε από την αποβολή αντιπάλου στα τέλη του πρώτου μέρους και κατάφερε να βρεθεί σε θέση ισχύος από το πουθενά.

Παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (0-3-2), ενώ ενδιάμεσα έχει μεσολαβήσει και ένας αποκλεισμός στο κύπελλο για το σύνολο του Φαν Βόντερεν. Ομάδα ψυχολογίας η Χέρενφεν, που βρίσκεται στο -5 από τα πλέι οφ και έχει ανάγκη μια μεγάλη νίκη.

«Η ανάγκη μας για βαθμούς μοιάζει επιτακτική και θεωρώ πως απέναντι στην Φορτούνα θα γίνει ένα ισορροπημένο παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να φύγουμε νικητές», αισιόδοξος ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο κίπερ Νόπερτ θα αντικατασταθεί από τον άπειρο Φαν ντερ Χαρτ, δεδομένων των κακών εμφανίσεων που ο πρώτος πραγματοποιεί. Παραμένει στα πιτς ο φορ Νικολάεσκου, επέστρεψε από το Asian Cup ο μέσος Αλί.

Χέρενφεν Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ