*20η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κοζέντσα – Κρεμονέζε 1-2

*NG στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Ρόμα. Ο Τσαντζού έκανε το 1-0 στο 37′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Λουκάκου (77′) και Ντιμπάλα (85′ πεν.).

Έβαλε δύσκολα στη Ρόμα, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία της στο “Olimpico”, γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή και τον αποκλεισμό από τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας στις 3 του μηνός. Έκλεισε το 2023 με ήττα στην έδρα της Παλέρμο στις 26 Δεκεμβρίου, ήταν η δεύτερη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, στο ενδιάμεσο επικράτησε της Μόντενα (4-0 εντός).

Η Κρεμονέζε πανηγύρισε το “τρίποντο” στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στη Σέριε Β κρατώντας, παράλληλα, σε όλες το μηδέν. Απόντας, μεταξύ άλλων, από την αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής Στρόπα ο Τούια. Δανεικοί δόθηκαν οι Μπερτολάτσι (ΜΕ), Βαλτζάνια (ΜΕ) και Μπραμπίγια (ΜΕ), αποκτήθηκαν οι Τούια (ΑΜ) και Φαλέτι (ΜΕ).

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Κόμο. Ο Τουτίνο έκανε το 1-0 στο 23′. Ανέτρεψαν τα δεδομένα οι φιλοξενούμενοι με Κουτρόνε (39′) και Βέρντι (50′).

Με ήττα έριξε αυλαία για το 2023 η Κοζέντσα, πετώντας άλλους τρεις βαθμούς μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Κόμο. Το εν λόγω αποτέλεσμα έδωσε συνέχεια σε αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (0-2-4), στις τέσσερις από τις οποίες δεν σκόραρε. Οι “λύκοι” πανηγύρισαν μία νίκη στις δέκα τελευταίες επί της Ρετζιάνα (2-0 εντός) στις 11 Νοεμβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η Κοζέντσα γνώρισε την ήττα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με την Κρεμονέζε, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το σερί αυτό άρχισε μετά από αυτή που πανηγύρισε στις 27 Ιουνίου 2020 (2-0 εκτός). Δανεικοί αποκτήθηκαν Φραμπότα (ΑΜ) και Καμπορέζε (ΑΜ) από Γιουβέντους και Φεραλπισάλο, αντίστοιχα, και βρίσκονται στην αποστολή. Με τον ίδιο τρόπο μετακόμισαν στη Μονόπολι οι Αριόλι (ΕΠ) και Λα Βαρντέρα (ΑΜ).

ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ