26η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μπέρτον-Μπόλτον 1-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΟΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Φλίτγουντ, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Τσαρλς στο 49’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Αντεμπογέτζο στο 83’.

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Μπόλτον. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά της δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση, αφού οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει θέλει να δώσει, επιστρέφοντας στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Δείχνει να έχει βρει και πάλι ρυθμό, συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με άνεση, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Εντός έδρας είναι εξαιρετική, μετράει εννέα νίκες σε έντεκα αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις (9-0-2), έχοντας σκοράρει σε όλες.

Μπόλτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σριούσμπερι με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Λουμπάλα στο 16’.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Μπέρτον με μια αποτελεσματική εμφάνιση. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ, το οποίο και διατήρησε εν τέλη ως το τελευταίο σφύριγμα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται ύστερα από το 2/2 που πραγματοποίησε εντός έδρας. Σταθερή η επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα το τελευταίο διάστημα, έδειξε μάλιστα σημαντική βελτίωση στα μετόπισθεν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της. Γνωρίζει πως θα δεχθεί έντονη πίεση στο σημερινό ματς, όμως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που αφήνουν οι γηπεδούχοι ώστε να βρει δίχτυα.

Μπέρτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπόλτον – Μπέρτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ