*18η αγωνιστική.

*Απόλυτη ισορροπία στα τελευταία 8 μεταξύ τους παιχνίδια, μετρούν από τρεις νίκες, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

*Έρχονται από 5/8 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΒΕΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Eντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Κάλιαρι. Το 1-0 ο Ενγκογκέ στο 53’, το 2-0 ήρθε στο 90’ απ’ τον Τζούριτς. Με δέκα παίκτες απ’ το 51’ η Κάλιαρι.

Έπρεπε να περάσουν 15 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις για να επιστρέψει στις νίκες η Βερόνα, τα κατάφερε την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς με την Κάλιαρι. Είχε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος έβγαλε μεγάλες ευκαιρίες και είχε δοκάρι, άξιζε σίγουρα ένα γκολ και έδινε εικόνα καλύτερης ομάδας. Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν στο 51’ με την αποβολή του Μακούμπου για την Κάλιαρι, από εκείνο το σημείο και έπειτα η Βερόνα πήρε μέτρα και πίεσε, σκόραρε σχεδόν αμέσως το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση. Στο φινάλε σκόραρε δεύτερη φορά και «κλείδωσε» τη νίκη.

Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από 15 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, τα 14 για το πρωτάθλημα (0-5-9), ερχόταν απ’ την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ τη Φιορεντίνα και τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Λάτσιο (1-1 εντός), Ουντινέζε (3-3 εκτός) και Λέτσε (2-2 εντός). Πήρε «βαθιά» ανάσα βαθμολογικά, ανέβηκε στους 14 πόντους και το +1 απ’ την τελευταία τριάδα, είναι στο -2 απ’ τη Σασουόλο. Πορεύεται αήττητη στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς (1-2-0), σκόραρε στα τελευταία πέντε στο γήπεδο της για το πρωτάθλημα.

ΒΕΡΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Μίλαν. Το 0-1 ο Τομόρι στο 17’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Φάτσιο στο 42’, το 2-1 ήρθε απ’ τον Καντρέβα στο 63’. Ισοφάρισε ο Γιόβιτς στο 90’ για τη Μίλαν.

Κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της μέχρι το φινάλε κόντρα στη Μίλαν, αλλά το γκολ του Γιόβιτς της τη στέρησε. Μπήκε με θράσος και διάθεση, απείλησε πρώτη, αλλά στο 17’ η Μίλαν προηγήθηκε. Έβγαλε αντίδραση πριν το ημίχρονο, ισοφάρισε με τον Φάτσιο και πήγε στα αποδυτήρια με καλύτερη ψυχολογία. Στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πιο κινητική, βρήκε το γκολ απ’ το πουθενά με τον Καντρέβα να αιφνιδιάζει τον γκολκίπερ Μενιάν (έχει ευθύνη) και να κάνει το 2-1. Η Μίλαν πίεσε πολύ, η Σαλερνιτάνα άντεχε, αλλά στο 90’ ο Γιόβιτς με ωραία εκτέλεση από κοντά έκανε το 2-2, στις καθυστερήσεις οι «ροσονέρι» είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή.

Θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τρεις σερί ήττες για τη Σαλερνιτάνα κόντρα σε Αταλάντα (4-1 εκτός), Μπολόνια (1-2 εντός) και Φιορεντίνα (3-0 εκτός), νωρίτερα επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Λάτσιο, αυτή είναι η μοναδική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα! Ανέβηκε στους 9 πόντους και βρίσκεται πάντα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -5 απ’ την παραμονή, σήμερα αντιμετωπίζει ομάδα με τους ίδιους στόχους, είναι απαραίτητο τουλάχιστον να μη χάσει. Τραγική εκτός έδρας, έχει πάρει μόλις δύο πόντους σε οκτώ εξόδους, στις τελευταίες τρεις δέχτηκε συνολικά 9 γκολ!

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 8/12 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goal στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΕΡΟΝΑ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ