*26η αγωνιστική

*τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σόλιχαλ Μουρς κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Όξφορντ Σίτι με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει από τέρμα του ΜακΙχραν στο 57’, αλλά ισοφάρισε με τον Γουάρμπαρτον στο 64’ πριν πάρει τη νίκη με τέρμα του Στίβενς στο 87ο λεπτό.

Η Σόλιχαλ Μουρς κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας την Όξφορντ Σίτι, δεύτερη νίκη της στους τρεις τελευταίους αγώνες της, αμφότερες μακριά από την έδρα της.

Στο γήπεδό της έχει τρεις σερί ήττες, αν και γενικά έχει πέντε νίκες σε 13 εντός έδρας παιχνίδια ως τώρα.

Μειώθηκε λίγο η πτωτική πορεία της, αν και είναι ακόμη εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off ανόδου, χωρίς να είναι σε απόσταση βολής, ούσα πλέον στο +4 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά.

Σόλιχαλ Μουρς Στατιστικά

*7/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/13 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέστερφιλντ κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Όλντερσοτ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει μόλις στο τρίτο λεπτό από τέρμα του Στόουκς. Στη συνέχεια πέτυχε τέσσερα γκολ στη σειρά με τους Ολντέικερ (5’), Κόλκλαφ (64’), Γκριγκ (73’), Ντόμπρα (92’).

Η Τσέστερφιλντ επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Όλντερσοτ, με αυτή να είναι η έκτη συνεχόμενη νίκη της, σε μία εντυπωσιακή σεζόν γι’ αυτήν.

Πάντως από τις τέσσερις φετινές της γκέλες στο πρωτάθλημα, οι δύο ήττες και η μία ισοπαλία έχουν έρθει μακριά από την έδρα της.

Εχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, μοιάζει μακράν η καλύτερη ομάδα της και είναι το “καυτό” φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και της απευθείας ανόδου. Είναι πάντα πρωτοπόρος, στο +10 από την δεύτερη θέση και με δύο αγώνες λιγότερους.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*7/12 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*8/12 G/G εκτός έδρας, τα εφτά μαζί με G/G

Σόλιχαλ Μουρς-Τσέστερφιλντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ