14η αγωνιστική

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*2-3 Goals τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου

ΡΕΜΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Ρεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τέταρτο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Ντιακιτέ στο φινάλε του ημιχρόνου, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (46′, 66′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται στο πρωτάθλημα η Ρεμς, μετά και το εντός 0-3 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βιλ Στιλ φιλοξενήθηκε από τη Ρεν, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-1. Αν και βρέθηκε πίσω από πολύ νωρίς, σε μια στιγμή αμυντικής αδυναμίας, σταδιακά βρήκε τα πατήματα της και ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα. Επέστρεψε από τα αποδυτήρια και πολύ γρήγορα βρέθηκε και πάλι πίσω. Ρίσκαρε για να αλλάξει την κατάσταση, όμως άφησε κενούς χώρους και το “πλήρωσε” με τρίτο τέρμα, χωρίς να βρει απάντηση.

Παρά τη νέα της αυτή απώλεια, διατηρείται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και πιο συγκεκριμένα στην πέμπτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς μέχρι τώρα. Από τρεις νίκες και ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στα έξι αντίστοιχα φετινά παιχνίδια της.

“Η Στρασμπούργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλή οργάνωση. Είμαστε πανέτοιμοι όμως, ξέρουμε τι να περιμένουμε και όπως λέω αρκετά συχνά εξαρτάται μόνο από εμάς. Αν θέλουμε να είμαστε καλοί και να βάλουμε την καλή ένταση, τον σωστό ενθουσιασμό στον αγώνα, μπορούμε να το κάνουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βέλγος τεχνικός. Από το νέο έτος θα υπολογίζεται και πάλι ο μέσος Μουνετσί, που χτύπησε στο προηγούμενο.

Ρεμς Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μαρσέιγ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο έκτο λεπτό με τον Εμεγκά, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 27′.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και έξι παιχνίδια η Στρασμπούργκ, στα οποία είχε απολογισμό από τρεις ισοπαλία και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά υποδέχθηκε τη Μαρσέιγ, με την οποία μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Πήρε προβάδισμα από νωρίς, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το ημίωρο. Είχε την επιθετική πρωτοβουλία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε φάσεις, αλλά χωρίς να αλλάξει κάτι.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Ρεν (1-1 εκτός) και Κλερμόν (0-0 εντός), φτάνοντας τους 13 βαθμούς συνολικά μέχρι τώρα. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις πέντε φετινές εξόδους της (1-1-3). Την ερχόμενη Πέμπτη (07/12), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μπρεστ, στο εξ αναβολής μεταξύ τους.

“Παρά τις δυο ήττες που υπέστη, η Ρεμς παραμένει μια πολύ καλή ομάδα, με πολλή συνέπεια και σταθερότητα, που της επιτρέπει να είναι ανταγωνιστική σήμερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε, θέλουμε να παίξουμε με περισσότερη σοβαρότητα και επιθετικότητα. Η Ρεμς ξεκινάει πάντα τους αγώνες της πολύ δυνατά, με πολλή ένταση, επιθετικότητα, πρέπει να είμαστε παρόντες και να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση, να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι από το ξεκίνημα”, δήλωσε ο κόουτς Βιεϊρά.

Στρασμπούργκ Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 9/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ρεμς – Στρασμπούργκ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ