* 14η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 8/10 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Αντάλιασπορ στα 4 τελευταία μεταξύ τους (3-1-0).

* Η Χατάισπορ δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια στην Μερσίν.

*Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα στο Betarades.gr!

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Ιστανμπούλσπορ. Ο Λοσάι (26’) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Νταντάσοφ με πέναλτι (48’) ισοφάρισε και ο Μαμαντού (78’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δεν κατάφερε να κουβαλήσει το μομέντουμ της νίκης επί της πρωταθλήτριας μετά την διακοπή η ξενιτεμένη Χατάισπορ και το περασμένο Σάββατο λύγισε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην ουραγό της λίγκας.

Απείλησε πρώτη η Χατάισπορ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι τους και προηγήθηκαν σε φάση διαρκείας μετά από εύκολο λάθος του φιλοξενούμενου στόπερ. Λίγα πράγματα από τη δημιουργία της Χατάισπορ σε παιχνίδι πρωτοβουλίας, σε μία φαινομενικά ακίνδυνη φάση κέρδισε το πέναλτι ισοφάρισης.

Πληγώθηκε με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για το 2-1, αφού γλίτωσε σε μεγάλη διπλή ευκαιρία μετά από λάθος του κίπερ της. Στο φινάλε έχασε απίθανη ευκαιρία για νέα ισοφάριση με κεφαλιά στο δοκάρι προ κενής εστίας.

Ο κόουτς Ντεμιρέλ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων και απολογήθηκε για την εμφάνιση της ομάδας του. Απέδωσε την αστάθεια της απόδοσης στο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ και υποσχέθηκε αντίδραση.

Στα αγωνιστικά νέα, συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός φορ Νταντάσοφ, ενώ τραυματίες είναι οι Τσορεκτσί (δεξί μπακ), Φερνάντες (εξτρέμ).

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Ρίζεσπορ.

Πήγε φουριόζα στη διακοπή των εθνικών ομάδων η ομάδα της Αττάλειας, με “καρέ” νικών, αλλά στην επιστροφή της την περασμένη Κυριακή δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί, σε αναμέτρηση με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η Ρίζεσπορ είχε δοκάρι νωρίς στο ματς μετά από λάθος στο build up των γηπεδούχων, η Αντάλιασπορ απάντησε με τρεις ευκαιρίες, δύο σε ροή αγώνα, πριν οι φιλοξενούμενοι ξοδέψουν τετ α τετ αντεπίθεσης, ξανά από λάθος στην κυκλοφορία. Με ευκαιρία της Ρίζεσπορ (από κόρνερ) ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, αμφότερες απείλησαν ξανά σε δεύτερο χρόνο από στατικές φάσεις, για να κλείσει το παιχνίδι με δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες της Αντάλιασπορ.

Επέστρεψε μετά από 80 μέρες αποχής ο Νάλντο (στόπερ), ο οποίος πέρασε οικογενειακό δράμα, θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι. Δεν αναμένεται το ίδιο για τον Μπουτίκι (εξτρέμ), ενώ αμφίβολος λογίζεται ο αρχηγός Βουράλ (αρ. μπακ) που αποχώρησε με ενοχλήσεις στην προηγούμενη αναμέτρηση.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Χατάισπορ – Αντάλιασπορ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ