18η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μίλγουολ, στα πλαίσια της Κόβεντρι, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Γκοντέν στο 30’ και το 0-2 ο Σακαμότο στο 67’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σιφ στο 88’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για την Κόβεντρι. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ενώ το ίδιο ακολούθησε και στην επανάληψη, σκοράροντας ακόμα δύο φορές. Η άμυνά της κράτησε μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους, διατηρώντας έστω και δύσκολα το μηδέν παθητικό.

Να διπλασιάσει τις νίκες της είναι ο στόχος της, έχοντας σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Φανερά βελτιωμένη στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της, ήταν αρκετά δημιουργική, ενώ επέστρεψε στο σκοράρισμα. Κράτησε μάλιστα για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, αφήνοντας θετικά στοιχεία και σε αυτόν τον τομέα. Φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Πλίμουθ, αλλά δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και μπορούν να της βάλουν δύσκολα.

Κόβεντρι Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΛΙΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σάντερλαντ, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Γουίτακερ στο 24’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αζάζ στο 40’.

Η αποτελεσματικότητα έδωσε μια σημαντική νίκη στην Πλίμουθ. Παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους. Παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τα κενά που βρήκε στα μετόπισθεν τους, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα από το πρώτο μέρος.

Παραμένει κίνδυνος για κάθε αντίπαλο και σήμερα θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κόβεντρι, αυξάνοντας ιδανικά την απόστασή της από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μαχητική και το έχει αποδείξει στις περισσότερες αναμετρήσεις της, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με σχετική άνεση, αλλά είναι παράλληλα και αρκετά επιρρεπής στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να είναι σπάνιες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχεται γκολ.

Πλίμουθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κόβεντρι – Πλίμουθ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ