*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής.

*Τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει με goal/goal

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Αήττητη παραμένει η Ντεν Χάαγκ απέναντι στην Ουτρέχτη Β (1-3-0).

*Δείτε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Ντόρντρεχτ εκτός έδρας την περασμένη Παρασκευή για το πρωτάθλημα. Ματς με καλό ρυθμό και φάσεις, βρέθηκε να χάνει στο 5′, ισοφάρισε στο 30′, με αυτογκόλ έμεινε ξανά πίσω στο σκορ (45+1′), αλλά η πίεση που άσκησε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος απέδωσε καρπούς στην εκπνοή (90+3′).

Βρέθηκε πολύ κοντά στο να ηττηθεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να σώσει τον βαθμό απέναντι στην συντοπίτισσα Ντόρντρεχτ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο μέρος και άξιζε την ισοπαλία βάση συνολικής εικόνας. Έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-1-3), δεν είναι ότι παίζει άσχημα, απλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν της έχουν βγει τα ματς.

Αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Παρασκευής και είναι αμφίβολος ο βασικός μέσος Κλας. Τιμωρημένος ο αμυντικός Εσάγιας, παραμένουν τραυματίες ο κίπερ Βέντχες, ο εξτρέμ Φαν Βόλφγκανγκ και ο πλάγιος μπακ Τσε.

Ντεν Χάαγκ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β

Προηγούμενο ματς: Τεράστια εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Ντε Γκράαφτσαπ για το πρωτάθλημα πριν από τρεις ημέρες. Άνοιξε το σκορ στο 28′, έπαιξε με υπομονή και έμεινε όρθια αμυντικά, σφραγίζοντας την νίκη με ωραίο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+4′).

Μεγάλο το αποτέλεσμα κόντρα στην Ντε Γκράαφτσαπ, επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από απουσία δύο εβδομάδων. Έπαιξε εξαιρετικά για τις δυνατότητές της, θα μπορούσε στο δεύτερο μέρος να ισοφαριστεί αλλά και να καθαρίσει το ματς πιο γρήγορα, ωστόσο αυτό έγινε στο φινάλε.

Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων δίχως νίκη (0-3-3), ενώ κάνει πράματα και θάματα εντός έδρας, ούσα έξι ματς αήττητη (4-2-0). Την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο εξτρέμ Άκερμαν, ο οποίος θα απουσιάσει.

Ουτρέχτη Β Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Δέχεται γκολ πρώτη στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ B στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ