*14η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-2) από τη Χόλσταϊν Κίελ. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με Σκρζίμπσκι (20′ πεν.) και Πίχλερ (57′), απάντησε με δύο γκολ ο Γκλάτζερ (71′, 80′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Πόρατ (83′) και Στέρνερ (88′).

Πλήρωσε το κάκιστο πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε στο “Nordderby” στην έδρα της Χόλσταϊν Κίελ. Ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε μέσα σε εννέα λεπτά με δύο κεφαλιές του Γκλάτζελ, ο οποίος έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα. Πήγε για την ολική ανατροπή κι άφησε αμυντικά κενά που τα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0) για το Αμβούργο που μετρά επτά σερί νίκες στο “Volksparkstadion”, οι πέντε τελευταίες με μηδέν παθητικό. Επικράτησε και στις τέσσερις αναμετρήσεις με την Μπράουνσβαϊγκ στη δεύτερη κατηγορία σκοράροντας, παράλληλα, 14 γκολ. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης “τρέχει” ένα 10Χ10 εντός έδρας με τα “λιοντάρια” (36 γκολ). Πέντε κίτρινες συμπλήρωσε ο Χαντζικάντουνιτς.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Σαν Πάουλι σε φιλική αναμέτρηση.

Μόλις τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μπράουνσβαϊγκ πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με την Όσναμπρουκ μπροστά στο κοινό της κι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 60′, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Φτάνοντας τους οχτώ βαθμούς άφησε στην τελευταία θέση την Όσναμπρουκ και βρίσκεται στο -5 από τη ζώνη ασφαλείας. Τα “λιοντάρια” γνώρισαν έξι ήττες σε ισάριθμες εκτός έδρας αγωνιστικές σκοράροντας μόλις μία φορά, παράλληλα δέχτηκαν συνολικά 13 γκολ. Θα πρέπει να γυρίσουμε πριν από δέκα χρόνια για να βρούμε την τελευταία νίκη τους επί του Αμβούργου (4-2 εντός). Εξέτισε κι επιστρέφει ο Νικολάου.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ