*Προκριματική φάση του Euro U19 2024, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα την Βόρειας Ιρλανδίας. Την πρόκριση στον Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ και η καλύτερη 3η, με βάσει τα αποτελέσματά της απέναντι στις δύο πρώτες κάθε ομίλου.

*Οι αγώνες του 7ου ομίλου διεξάγονται στη Μάλτα, με τις ομάδες να αγωνίζονται από μία φορά μεταξύ τους.

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, με την Ουκρανία Κ19 να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες (0-4 εκτός έδρας και 4-2 εντός έδρας).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ Κ19

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ισπανίας Κ19, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το 1-0 ο Πέρεζ στο 3’ και το 2-0 ο Αλαρκόν στο 7’. Το 3-0 πέτυχε ο Ροντρίγκεζ στο 22’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπαρμπέρα στο 59’.

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την Ουκρανία Κ19. Μπήκε νωθρά και έμεινε από νωρίς αρκετά πίσω στο σκορ, ενώ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να βγάλει αντίδραση, μένοντας στο μηδέν ως το τελευταίο σφύριγμα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες των τελευταίων υποχρεώσεών της. Στόχος της είναι να εκκινήσει με νίκη στον όμιλο και έχει την ευκαιρία να τον πετύχει, αφού αντιμετωπίζει την αρκετά πιο αδύναμη Μάλτα Κ19. Είναι δυνατή μεσοεπιθετικά, σκοράρει στις περισσότερες αναμετρήσεις της, αλλά σπάνια δεν δέχεται εξίσου γκολ.

Ουκρανία Κ19 Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΑΛΤΑ Κ19

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον του Γιβραλτάρ Κ19 με σκορ 1-3, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάλτα Κ19. Μέτριο πρώτο μέρος, σκόραρε, αλλά και δέχθηκε εξίσου γκολ, όμως στην επανάληψη αποδείχθηκε αποτελεσματικότερη, βρίσκοντας ακόμα δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, «σφραγίζοντας» την υπόθεση νίκη.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι, ύστερα από τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ Κ19. Δύσκολο το έργο της, είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, όμως είναι βέβαιο πως θα το παλέψει. Κακή αμυντικά δέχθηκε γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις της, με αποτέλεσμα αυτό να της έχει κοστίσει σε αρκετές περιπτώσεις.

Μάλτα Κ19 Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ουκρανία Κ19 – Μάλτα Κ19 στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ