* 12η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Καϊσέρισπορ. Ο Κεμέν πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 64ο λεπτό.

Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Φατίχ Τεκέ τη Δευτέρα στην Καισάρεια, την 5η στα 6 τελευταία πρωταθληματικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα η ομάδα της νότιας ακτής να παραμείνει στο όριο της επικίνδυνης ζώνης, με ξεκάθαρο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Οριακό το παιχνίδι με την Καϊσέρισπορ, η οποία είχε την επιθετική πρωτοβουλία (65% κατοχή) στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Αλάνιασπορ τη μεγάλη ευκαιρία ως την ανάπαυλα. Απέτυχε σε καθαρό τετ α τετ αντεπίθεσης ο Εδουάρδο και δεν ξαναβρήκε η ομάδα του τέτοια στιγμή.

Στην πρώτη της καλή φάση, σε μετάβαση, προηγήθηκε η Καϊσέρισπορ κι εν συνεχεία πλησίασε δις (δοκάρι) στο 2-0. Δεν καρποφόρησαν τα γεμίσματα των τελευταίων λεπτών για τους φιλοξενούμενους που φώναξαν για πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά όχι από τις τελικές επιλογές στις μεταβάσεις δήλωσε ο κόουτς Τεκκέ, ο οποίος πρόλαβε να κάνει δύο προπονήσεις πριν τον αγώνα και άλλαξε το σύστημα με τριάδα στα στόπερ.

Για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Λόιντε (δεξί μπακ).

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Ρίζεσπορ. Ο Μαξίμ με πέναλτι (20’) άνοιξε το σκορ και ο Ντράγκους (50’) το διαμόρφωσε.

4/4 εντός έδρας νίκες μετρά πλέον με τον Σουμουντίκα στον πάγκο η Γκαζιαντέπ, έχει γίνει πολύ πιο συμπαγής με τον Ρουμάνο τεχνικό και με τη δευτεριάτικη επικράτηση βγήκε για πρώτη φορά φέτος από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Ρίζεσπορ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, η Γκαζιαντέπ δεν έβρισκε διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή μέχρι το πέναλτι-δώρο. Αδιανόητη αβελτηρία από πλευράς φιλοξενουμένων όταν το στόπερ της έπιασε την μπάλα με το χέρι για να επανεκτελέσει το ελεύθερο του τερματοφύλακα.

Απείλησε ξανά (δις) η Ρίζεσπορ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με δύο ευκαιρίες από την Γκαζιαντέπ. Μετά από νέο λάθος της φιλοξενούμενης άμυνας κι από κόρνερ (δοκάρι) με κεφαλιά του μικρού το δέμας Γκραντέλ. Ο Ιβοριανός όμως ξεκίνησε τη φάση για το 2-0 στην εκκίνηση της επανάληψης. Εν συνεχεία, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δυνατές στιγμές να μπουν ξανά στο ματς, την ώρα που η Γκαζιαντέπ προσπαθούσε να το “σβήσει”.

Με γεμάτο απουσιολόγιο ταξίδεψε στην Καισάρεια, τραυματίες είναι οι Σεν (κίπερ), Ζενγκίν (στόπερ), Αγιέτι (φορ), Γιέφτοβιτς (μέσος), Μάρκοβιτς (εξτρέμ), σημαντικοί οι δύο τελευταίοι.

Τιμωρημένος είναι ο κόουτς Σουμουντίκα, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Στα θετικά, εξέτισε τιμωρία κι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Σογιάλπ (μέσος)

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Αλάνιασπορ – Γκαζιαντέπ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ