*10η αγωνιστική

*8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΤΕΛΣΤΑΡ

Προηγούμενο ματς: Επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, αφού ηττήθηκε από την ποιοτικότερη Έμεν με 2-0 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Δέχτηκε αμφότερα τα γκολ από νωρίς (5′, 22′) και στην συνέχεια άσκησε πίεση, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Η Τέλσταρ προσπάθησε στην έδρα της Έμεν για να πάρει κάτι θετικό και να δώσει συνέχεια στο μίνι αήττητο σερί της (1-1-0), αλλά το κακό ξεκίνημά της στο ματς ήταν αυτό που εν τέλει και πλήρωσε. Οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της να αλλάξουν την μοίρα της ομάδας στο παιχνίδι αυτό δεν τελεσφόρησαν, και έτσι το σύνολο του Σνόει μετά και την νίκη του Άγιαξ Β, μένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς. Αμφίβολος αλλά με τις πιθανότητες υπέρ του ο Κάαντορπ, πάγιοι απόντες οι Γιούσης και Μπουσάκου, παραμένει τραυματίας ο βασικός κίπερ Κούμαν.

Τέλσταρ Στατιστικά

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με δραματικό τρόπο της Αϊντχόφεν Β εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική (2-3). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 21′, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59′ αλλά είδε την γηπεδούχο να σκοράρει και δεύτερη φορά στο 73′. Δεν το έβαλε κάτω, έβγαλε πάθος και χαρακτήρα και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+2′, 90+4′), παίρνοντας την νίκη.

Πέτυχε σπουδαία ανατροπή η Μάαστριχτ στην έδρα της Αϊντχόφεν Β και η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα κυρίως γιατί έτρεχε ένα κάκιστο σερί πέντε συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα. Το επιθετικό της ποδόσφαιρο απέδωσε απέναντι στην Αϊντχόφεν Β και ο κόουτς Φερμπέρν δήλωσε περιχαρής με την έκβαση του αγώνα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να περιορίσει τα πολλά αμυντικά λάθη στα οποία πέφτει σε κάθε ματς. Αμφίβολος ο Κόουμανς, εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός κίπερ Μανίς, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν απουσίες για το σημερινό ματς.

Μάαστριχτ Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΤΕΛΣΤΑΡ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ