*10η αγωνιστική.

* Από τα 7 τελευταία, στα 5 σημειώθηκαν ακριβώς 3 γκολ.

* Στα 8 τελευταία στις δύο έδρες, τα 7 τα κέρδισε η φιλοξενούμενη ομάδα.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε την Ανδόρα στην έδρα της με 1-0. Από το 19’ με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του χαφ Ιθκέρδο, το γκολ της νίκης ήρθε από τον Μογέχο στο 37’.

Μετά από τρεις αγωνιστικές που δεν της έφεραν το επιθυμητό, επέστρεψε στις νίκες. Κυριαρχική εμφάνιση δεν έκανε, αλλά την άξιζε τη νίκη. Βέβαια, έπαιξε ρόλο και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από νωρίς, μέχρι την αποβολή του Ιθκέρδο δεν είχε φανεί, σε ένα γενικά αδιάφορο διάστημα του παιχνιδιού.

Παράπονα Εσκριμπά από τους παίκτες του, “είμαι πραγματικά δυσαρεστημένος με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ασχέτως αν αξίζαμε τη νίκη σε γενικές γραμμες” ανέφερε. Δεν επιτρέπει γενικότερα τη χαλάρωση, νιώθει την πίεση του πρωταθλητισμού στην κατηγορία και τη μεταδίδει και στους παίκτες.

Χτύπησε και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Κριστιάν Άλβαρες, το πιθανότερο είναι τη θέση του στην ενδεκάδα να πάρει ο Πουσίν.

Σαραγόσα Στατιστικά

* Τρέχει επιμέρους σερί με 3 N/G & under 1,5.

* Μέχρι στιγμής έχει μόλις ένα over 2,5, εντός φέρνει μόνο under 2,5, 4/5 N/G.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός από την Αλμπαθέτε (1-2). Την πρώτη φορά που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Πατσέκο (28’), απάντησε με πέναλτι του Ντιέγκο Σόουσα (59’), δεν μπόρεσε να βρει ανάλογη αντίδραση στο γκολ του Φουστέρ (66’).

Έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη, με το που μπήκε το φθινόπωρο τελείωσαν και τα τρίποντα για εκείνη. Το πιο ανησυχητικό και από τις ήττες είναι η εικόνα που εκπέμπει, δείχνει να έχει πολύ σοβαρά προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας της και κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

Εύλογα απογοητευμένος ο Φραν Φερνάντεθ. “Δουλευουμε πολύ, κάνουμε πράγματα σωστά, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι αρκετό” ανέφερε, πρόσθεσε όμως ότι εξακολουθεί να πιστεύει απόλυτα στην ομάδα του.

Πολύ μεγάλο πρόβλημα για την επίθεσή της, τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός ο σκόρερ Ντιέγκο Σόουζα.

Αλκορκόν Στατιστικά

* Στα 4 τελευταία έχει δεχθεί ακριβώς 2 γκολ στο καθένα.

* G/G & over 2,5 τα 3/5 τελευταία της, 2/5 over 3,5.

Σαραγόσα-Αλκορκόν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ