* 10η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 6/7 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΑΡΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Οστρόβιετς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 6ο λεπτό, αλλά η Βάρτα γύρισε το ματς με Καμίνσκι (16’) και Βίζινγκερ (33’).

Δεν αποδείχθηκε εύκολο το έργο της Βάρτα την Τετάρτη, πήρε όμως την πρόκριση στο 2ο γύρο του Κυπέλλου με διπλό στην έδρα ομάδας από την 4η κατηγορία.

Στην Ekstraklasa, προέρχεται από δύο ήττες που δικαιολογούνται. Μετά τη διακοπή έχασε, όπως επιτάσσει η παράδοση, στο ντέρμπι από τη Λεχ και την περασμένη Κυριακή από την Ζαγκλέμπιε (1-0) στο απόρθητο φέτος Λούμπιν.

Κλειστό το παιχνίδι με την Ζαγκλέμπιε (0.55 – 0.53 xGoals) κρίθηκε με μία βολίδα από τα 20+ μέτρα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Δεν αντέδρασε η Βάρτα, περισσότερο κινδύνευσε με δεύτερο γκολ.

Με σημαντικές απουσίες συνεχίζει να σχεδιάζει το πλάνο της ομάδας ο κόουτς Σούλτσεκ, θα λείψουν για καιρό οι Ζρέλακ (φορ), Κοπτζίνσκι (αμ. χαφ), Πρζιμπίλκο (στόπερ). Εκτός και ο Κιέλμπ (αρ. μπακ/χαφ).

ΒΑΡΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΛΑΣΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Γιαγκελόνια. Οι Νενέ (62’) και Ιμάθ (90+2’) σκόραραν για τους γηπεδούχους.

Τρομερά άτυχη στην κλήρωση του Κυπέλλου, βρέθηκε στο Μπιάλιστοκ την Τρίτη για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης και παίζοντας με εναλλακτικό αρχικό σχήμα αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Ο αποκλεισμός όμως δεν πτοεί την ομάδα που τρέχει ένα εκπληκτικό και συνάμα απρόσμενο νικηφόρο σερί 6 αγώνων στην Ekstraklasa, με το οποίο βρέθηκε στη 2η θέση!

To Σάββατο κατάφερε να λυγίσει και την δυσκολοκατάβλητη Πιαστ (1-0) που είχε να ηττηθεί από την πρεμιέρα. Έκανε έξυπνο τακτικά παιχνίδι, δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο και στο φινάλε ενός πολύ κλειστού ημιχρόνου βρήκε το γκολ σε μετάβαση από καταπληκτικό τελείωμα εκτός περιοχής. Η αποβολή των φιλοξενούμενων λίγο αργότερα την διευκόλυνε, δεν κινδύνεσε μετά την ανάπαυλα, αντιθέτως ξόδεψε πολλές ευκαιρίες να “καθαρίσει” το ματς. Δεν στοίχισε η αστοχία του πρώτου σκόρερ της λίγκας, Εξπόσιτο, ο οποίος έχασε και πέναλτι (δοκάρι) στις καθυστερήσεις.

“Δεν σκεφτόμαστε την ήττα από την Γιαγκελόνια, έχουμε ένα μεγάλο σερί νικών στο πρωτάθλημα. Ήμασταν η μόνη ομάδα που κληρώθηκε με ομάδα από την Ekstraklasa και είχαμε πολλές αλλαγές στην 11αδα. Ας θυμηθούμε που ήμασταν την περασμένη σεζόν. Πρέπει να απολαύσουμε αυτό που έχουμε, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. “ δήλωσε ο κόουτς Μαγκιέρα.

Τραυματίες οι Γιάνασικ (αρ. μπακ), Κουρόφσκι (αρ. μπακ), Ποπράβα (στόπερ), δεν ταξίδεψαν στο Πόζναν.

ΣΛΑΣΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Βάρτα Πόζναν – Σλασκ Βρότσλαβ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ