*29η αγωνιστική.

*Στον 1ο γύρο: Ναγκόγια – Χιροσίμα 2-1.

*Στο Λιγκ Καπ: Χιροσίμα – Ναγκόγια 1-2, Ναγκόγια – Χιροσίμα 2-1.

ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Κιότο. Το τέρμα που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες σημείωσε ο Τογιοκάβα στο 52’.

Δέχθηκε γκολ μετά από τρεις αγωνιστικές η Χιροσίμα, δεν βρήκε απάντηση και μοιραία ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Κιότο. Παράλληλα, ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες μέτρησε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την 3η θέση, δεν κρατά την τύχη στα χέρια της, αλλά θα επιδιώξει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της.

Χιροσίμα Στατιστικά

*Μετρά τέσσερα σερί No Goal, στα 3/4 κράτησε το μηδέν.

*Μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες, πετυχαίνοντας δύο γκολ τουλάχιστον.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Σαπόρο. Προηγήθηκε με τον Γιουνκέρ στο 50’, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 66’.

Μία ακόμη ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική για τη Ναγκόγια, η οποία πρέπει να αρχίσει να κερδίζει αν θέλει να τερματίσει στην 3η θέση. Υποδέχθηκε τη Σαπόρο, προηγήθηκε αλλά περιορίστηκε στον έναν βαθμό. Συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τα 4/5 πιο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, όλα με 1-1. Ανάμεσά τους είναι και ένα για το Λιγκ Καπ, όπου πήρε την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Ναγκόγια Στατιστικά

*1-1 το σκορ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Ηττήθηκε και στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Χιροσίμα – Ναγκόγια στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ