*9η αγωνιστική 

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Mόλις μία νίκη έχει η Παρντουμπίτσε στην σύντομη μεταξύ τους προϊστορία (4-1-1).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Χάρη σε γκολ του Καλβάχ στο 73′, κατάφερε να επικρατήσει της Μπάλκανι με 1-0 εντός έδρας στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. 

Αντιμετώπισε προβλήματα από την καλά οργανωμένη Μπάλκανι, αλλά η ευρωπαϊκή της εμπειρία ήταν αυτή που στο τέλος έκανε την διαφορά και της επέτρεψε να φτάσει στις 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πριν την διακοπή η Βικτόρια Πλζεν, η οποία μετά το μουδιασμένο ξεκίνημά της στην σεζόν, φαίνεται πως έχει βρει τον εαυτό της και σε αυτό συντέλεσαν τα μέγιστα τα καλοκαιρινά προκριματικά.

Παραμένει στην τέταρτη θέση και στο -6 από την κορυφή, έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα. Οι δύο απώλειες που μετρά ήρθαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έκτοτε μετράει πέντε σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στην Ζλιν με 1-7. Τραυματίες σταθερά οι Πέρνιτσα και Χάβελ, επιστρέφει μετά από έναν μήνα ο καλός μέσος Σίκορα.

Βικτόρια Πλζεν Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 4/6 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Σλάβια εντός έδρας αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 0-1 την περασμένη αγωνιστική. Το γκολ προήλθε από πέναλτι στο 28′.

Με την γνώριμη συνταγή της πολυπρόσωπης άμυνας υποδέχτηκε την Σλάβια Πράγας η Παρντούμπιτσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι παρότι έπαιξε φιλότιμα και κατάφερε να κλείσει τους χώρους. Προς το τέλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, βρίσκεται αναμενόμενα χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ είναι από τις ομάδες που έχουν εμφανές θέμα στο σκοράρισμα. Τιμωρημένος ο Σουρζίν, τραυματίες οι Σολίλ, Μάρες και Κίνσκι.

Παρντούμπιτσε Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ