8η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 5 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΓΑΝΔΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Ζόρια Λουχάνσκ, για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Στο 67’ ο Κάιπερς σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 70’ ο Γκερέρο ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Γάνδη έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση στην Πολωνία, με αντίπαλο τη Ζόρια Λουχάνσκ (1-1) για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Ίδιο αποτέλεσμα και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Λέουβεν (1-1), άφησε δύο πόντους, αλλά παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια, στα οποία και δεν έχει υποστεί ήττα. Η πορεία για τα “Βουβάλια” έως τώρα στη σεζόν, είναι εξαιρετική, μετρούν ένα παιχνίδι λιγότερο στη Jupiler League και δείχνουν φέτος ότι μπορούν να διεκδικήσουν πράγματα με αξιώσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, νέο πρόβλημα αποτελεί ο τραυματισμός του φορ Όρμπαν, ενώ είναι εκτός επίσης, οι Χονγκ, Νούριο Φορτούνα και Ντεπουάτρ.

Γάνδη Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*6/10 παιχνίδια είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 8/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΕΟΥΠΕΝ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 45+3’ ο Κανγκά σκόραρε για το 0-1 και στο 45+5’ ο Καγουάμπε έκανε το 0-2 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 75’ ο Σόουα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 80’ ο Φινμπόγκασον μείωσε για το τελικό 1-3. Στο 90+13’ αποβλήθηκε ο Αλσάτε για τους φιλοξενούμενους.

Η Έουπεν έχει βγάλει ορισμένα καλά στοιχεία έως τώρα, όμως έχει και σκαμπανεβάσματα και όπως είναι φυσιολογικό έχει και απώλειες. Έχασε και από τη Σταντάρ Λιέγης (1-3) στο προηγούμενο, σχετικά εύκολα, ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το 1-0 από τη Μέχελεν εκτός έδρας.

Τα “Πάντα” μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια στη Jupiler League, υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του Φλόριαν Κόφελντ. Προέκυψαν νέα προβλήματα για το Γερμανό τεχνικό, τραυματίστηκαν οι Μανιέ, Λάμπερτ και Ντέομ και δε θα παίξουν στο προσεχές παιχνίδι.

Επίσης, είναι ξανά εκτός δράσης οι Μπιτουμαζαλά, Μπιάζεκ, Μέβαλντ, δύσκολα ο αμυντικός Γκόρεντς.

Έουπεν Στατιστικά

*4/7 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*5/7 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Σκοράρει σε 5/10 τελευταία εκτός έδρας

Γάνδη – Έουπεν στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ