24η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ουατσιπάτο-Έβερτον Ντε Βίνα 3-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Χιλής

ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νουμπλένσε με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Ρούμπιο στο 75’.

Προσπάθησε η Έβερτον Ντε Βίνα, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της μαχητικής Νουμπλένσε. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε με τις περισσότερες από αυτές την αντίπαλη εστία, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε έντονη πίεση, κράτησε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα τους γηπεδούχους μακριά από την εστία της, αλλά εν τέλη υπέκυψε.

Την ευκαιρία να μειώσει την απόστασή της από τη 2η θέση έχει σήμερα, καθώς φιλοξενεί την Ουατσιπάτο. Μπορεί να μην έπεισε σε καμία από τις τελευταίες αναμετρήσεις της, όμως παραμένει επικίνδυνη και άκρως ανταγωνιστική, ειδικά μπροστά στο κοινό της. Βγάζει αστάθεια αμυντικά αυτή την περίοδο, δέχεται με μεγαλύτερη ευκολία γκολ, αλλά έχει τον τρόπο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Έβερτον Ντε Βίνα Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Παλεστίνο με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με το αυτογκόλ του Ραμίρεζ στο 39’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μαρτίνεθ στο 58’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Λογιόλα στο 80’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκαβιλάν στο 90+5’. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπενίτεζ στο 19’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Ουατσιπάτο. Πήρε από νωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη πίεσε έντονα και κατάφερε να το ανατρέψει, αλλά στις καθυστερήσεις έβγαλε αδράνεια, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση.

Απογοητευμένη από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, αλλά συγκεντρωμένη στο σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζει πως μια ήττα σήμερα μπορεί να είναι καταστροφική στη μάχη που δίνει για να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και βασικό της μέλημα είναι να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους. Είναι μαχητική και σκοράρει μόνιμα αυτή την περίοδο, ανεξαρτήτως έδρας.

Ουατσιπάτο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Έβερτον Ντε Βίνα – Ουατσιπάτο στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ