7η αγωνιστική

*Μετρούν 3/4 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα εκτός έδρας, με σκορ 1-0, από τη Βαγιαδολιδ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της κι έμειναν στο μηδέν. Τη διαφορά έκανε το τέρμα του Μπικουέ στο 90’ που έδωσε τη νίκη στη Βαγιαδολίδ. 

Η Καρταχένα δε δείχνει ακόμα να έχει φτάσει στο επιθυμητο επίπεδο απόδοσης και η εικόνα της είναι εν μέρει προβληματική, αφού δεν έχει σημειώσει παρά μόνο μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Βαγιαδολίδ (1-0), κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όμως ήταν η πέμπτη για το συγκρότημα του Βίκτορ.

Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα και συγκομιδή είναι όταν επικράτησε της Βιγιαρεάλ Β’ με σκορ 2-1, κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Αποτέλεσε και την πιο πειστική κάπως εμφάνιση της σεζόν. Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το μέλλον του Βίκτορ.

“Κουράστηκα να χάνουμε από μικρές λεπτομέρειες”, δήλωσε ο επιθετικός Ορτούνιο. Όσον αφορά την αποστολή, είναι αμφίβολος ο Ιβάν Καλέρο, εκτός ο εξτρέμ Γιόνι.

Καρταχένα Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*3/5 παιχνίδια τελευταία είχαν over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0, εντός έδρας, εναντίον της Ράσινγκ Φερόλ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 25’ ο Στόιτσκοφ σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 63’ ο Αρμπίγια έκανε το 2-0 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

H Έιμπαρ επέστρεψε στις επιτυχίες και αναθάρρησε. Επικράτησε εντός έδρας της Ράσινγκ Φερόλ (2-0), αποτέλεσμα που έφερε εκ νέου ένα κλιμα πίστης και αισιοδοξίας στους “Αρμέρος”. “Αυτή η νίκη πρέπει να είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή στην εικόνα και την πορεία μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Έιμπαρ, Γιοσέμπα Ετσεμπερία.

Δεύτερη νίκη στη σεζόν, σε σύνολο έξι αγωνιστικών, μετρά επίσης τέσσερις ήττες, στις τρεις εκ των οποίων δεν σκόραρε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξέτισε κι επιστρέφει ο Μπεροκάλ, είναι εκτός οι τραυματίες ντε λα Φουέντε, Ρομπέρ Κορέα και Βενάνσιο.

Έιμπαρ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*3/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Καρταχένα – Έιμπαρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ