7η αγωνιστική

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Δανίας

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Βέιλε, για το πρωτάθλημα. Σημείωσε το μοναδικό τέρμα με το πέναλτι του Ομοϊχουάνφο στο 74ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Μπρόντμπι, μετά και από εκείνες επί των Λίνγκμπι (3-0 εντός) και Μίντιλαντ (0-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γέσπερ Σόρενσεν φιλοξενήθηκε από τη Βέιλε, από την έδρα της οποίας “απέδρασε” με το διπλό, μετά και το τελικό 0-1. Δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να πάρει το ματς χάρη σε ένα πέναλτι. Γλίτωσε την ισοφάριση στο φινάλε, με τον Πεντς να αποκρούει πέναλτι των γηπεδούχων.

Κάπως έτσι, έφτασε τους δώδεκα βαθμούς στις έξι πρώτες στροφές, ενώ το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα στα τρία πιο πρόσφατα δείχνει ότι η επιλογή με τους τρεις στην άμυνα λειτουργεί θετικά. Αποτελούν παρελθόν οι Κρίστιαν Κάπις (μέσος σε Μόλντε) και Μπλας Ριβέρος (αριστερό μπακ σε Ταγιέρες), ενώ απέκτησε τον Σιν Κλάινμπερ (δεξί μπακ από Ουτρέχτη).

Μπρόντμπι Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΝΤΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Βίμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Ντάμερς στο 27ο λεπτό.

Επιτέλους νίκη για τη Ράντερς, μετά από πέντε αναμετρήσεις όπου και μετρούσε κατά σειρά δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ράσμους Μπέρτελσεν υποδέχθηκε τη Βίμποργκ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ωστόσο ευτύχησε να προηγηθεί στα μέσα του ημιχρόνου. Διαχειρίστηκε σωστά το υπόλοιπο παιχνίδι, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Έφτασε έτσι τους πέντε βαθμούς στις έξι πρώτες στροφές της σεζόν και καλείται τώρα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Απέκτησε ως δανεικό από τη Νόρντζελαντ τον νεαρό μέσο Λάσο Κουλιμπαλί, ενώ παραχώρησε δανεικό στην Άαλεσουντ τον εξτρέμ Τομπίας Κλάισνερ.

Ράντερς Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπρόντμπι – Ράντερς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ