5η αγωνιστική

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Βίμποργκ να επικρατεί στο άλλο.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Χβίντοβρε, για το πρωτάθλημα.

Αήττητο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Βίμποργκ, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάκομπ Φρις υποδέχθηκε τη Χβίντοβρε, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση, παρότι ήταν πιο επιθετική αποδείχθηκε αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στην πιο αξιόλογη στιγμή της, είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος.

Κάπως έτσι είναι στους πέντε βαθμούς μετά τις τέσσερις πρώτες στροφές του φετινού πρωταθλήματος. Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση των Νίκολας Μπούργκι και Γιέπε Γκρόνινγκ, που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο.

Βίμποργκ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΕΪΛΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Μίντιλαντ, για το πρωτάθλημα. Αφού είδε την αντίπαλο να χάνει πέναλτι στο 10ο λεπτό, δέχθηκε στην πορεία δυο τέρματα (51′, 59′). Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 78′ και μείωσε πέντε λεπτά αργότερα με τον Ονουγκά.

Άποντη παραμένει η Βέιλε μετά και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ιβάν Πρέλετς υποδέχθηκε τη Μίντιλαντ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-2. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο κια παρότι είδε τον Τροτ να αποκρούει πέναλτι στα πρώτα λεπτά, δεν κατάφερε να δείξει κάτι αξιόλογο και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Μείωσε απλά προς το φινάλε, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

Είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα σε Άαρχους (1-0 εκτός), Κοπεγχάγη (2-3 εντός) και Σίλκεμποργκ (2-1 εκτός), οπότε και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό. Στα θετικά, το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει απουσίες.

Βέιλε Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 10/11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βίμποργκ – Βέιλε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ