20η αγωνιστική

*Σημειώθηκε Άσσος και στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Goal/Goal τα 8/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Χάμαρμπι – Κάλμαρ 3-1

ΚΑΛΜΑΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Σίριους, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 11′ με το αυτογκόλ του Λίνταλ, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 16′ και τρία λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, η Κάλμαρ δεν πανηγύρισε τη νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Γιένσεν φιλοξενήθηκε από τη Σίριους, κόντρα στην οποία υπέστη ήττα σοκ με 3-0. Πραγματοποίησε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα που θα μπορούσε και δέχθηκε τρία τέρματα πριν ακόμη συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα. Δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο στη συνέχεια, ενώ γλίτωσε και από τέταρτο γκολ χάρη στο δοκάρι.

Συνέχισε έτσι την πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει μακριά από την έδρα της, παραμένει στα μέσα της κατάταξης και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε στα 3/5 πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Την Τετάρτη (23/08), θα αντιμετωπίσει την Τβάακερ, για το δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Κάλμαρ Στατιστικά

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Έλφσμποργκ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Νάλιτς στο 36ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Χάμαρμπι, μετά και από εκείνη επί της Νόρκεπινγκ (2-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες υποδέχθηκε την υποδέχθηκε την Έλφσμποργκ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Μπήκε πιο δυναμικά και έχοντας τον έλεγχο κατάφερε να προηγηθεί προς το φινάλε του ημιχρόνου. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια, κάνοντας σωστή διαχείριση του ματς.

Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια αναρρίχησης στην κατάταξη, ιδιαίτερα μετά και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της. Πανηγύρισε ένα διπλό στις δέκα φετινές της εξόδους (1-3-6). Την Τετάρτη (23/08), θα αντιμετωπίσει τη Χούντικσβαλ, για το δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Χάμαρμπι Στατιστικά

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κάλμαρ – Χάμαρμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ