19η αγωνιστική

*No Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Εσκιλστούνα – Γκάις 0-0

ΓΚΑΪΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-4 επί της Μπράγκε, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Αλ-Χόλμστρεμ (9′), Χένρικσον (45′), Τσελίκ (64′) και Γιούλιους Λίντμπεργκ (86′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Γκάις, μετά από πέντε παιχνίδια με τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρέντρικ Χόλμπεργκ φιλοξενήθηκε από τη Μπράγκε, την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 0-4. Πήρε σαφές προβάδισμα σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε επιθετικό μονόλογο, ενώ παρότι δέχθηκε πίεση στην πορεία, κράτησε το μηδέν και σκόραρε ακόμη δυο φορές.

Μοιράζεται έτσι την τρίτη θέση με την Έστερ, απέχοντας αρκετά ωστόσο από την πρώτη τριάδα στη βαθμολογία Β Σουηδίας. Μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα εντός της (1-2-3). Την Τρίτη (22/08), θα αντιμετωπίσει τη Χέσλεχολμς, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου. Πλήγμα ο τραυματισμός του Ρίτσαρντ Φράιντεϊ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Γκάις Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Έστερσουντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 35ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 67′ με τον Έκεροτ.

Από ένα αήττητο πέντε αγώνων στα πλαίσια του πρωταθλήματος έρχεται η Εσκιλστούνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νολμπέρτο Σολάνο φιλοξενήθηκε από την Έστερσουντ, με την οποία έμεινε στο 1-1. Δεν ικανοποίησε σε γενικές γραμμές με την εμφάνιση της και βρέθηκε πίσω προς το φινάλε του ημιχρόνου. Αν και είχε λιγότερες ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας και να αποφύγει τα χειρότερα.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με την Έστερ, ούσα στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Πανηγύρισε ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-2). Την Τρίτη (22/08), θα αντιμετωπίσει τη Λούλεα, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Εσκιλστούνα Στατιστικά

*2-3 Goals τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γκάις – Εσκιλστούνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ