1η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Οσασούνα δεν έχει υποστεί ήττα από τη Θέλτα στα πρόσφατα 2 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΘΕΛΤΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-3, επί της Κομποστέλα, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Στο 30’ ο Ιάγο Άσπας σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 48’ ο Στραντ Λάρσεν πέτυχε δεύτερο τέρμα για τη Θέλτα και στο 57’ ο ντε λα Τόρε σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

H Θέλτα προέρχεται από μια χρονιά που δεν ήταν καλή, καθώς δεν ικανοποίησε με το ότι βρέθηκε στη μάχη της παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ που ξεκίνησε θετικά τη θητεία του στη Γαλικία, δε συνεχίζει στον πάγκο, στη θέση του προσλήφθηκε ο πολύ πιο έμπειρος στο ευρωπαϊκό στερέωμα, Ράφα Μπενίτεθ.

Αποχώρησαν αρκετοί παίκτες από το ρόστερ, απέκτησε μόλις τέσσερις, ενώ αγόρασε τα δικαιώματα του Κάρλες Πέρεθ από τη Ρόμα, που ήταν  δανεικός πέρυσι. Ήρθαν επίσης οι Στάρφελτ (Σέλτικ), Ντοτόρ (Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια), Μπάμπα (Λιλ) και Μάνου Σάντσεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Κοντά στη Νάπολι εμφανίζεται να είναι το μεγάλο αστέρι της, Γκάμπρι Βέιγα, όμως είναι στην αποστολή για την πρεμιέρα. “Το ιδανικό για εκείνον είναι ό,τι κι αν αποφασίσει, να το κάνει σύντομα”, δήλωσε σχετικά ο Μπενίτεθ. Παρελθόν οι Πινέδα, Χάβι Γκαλάν, Σολάρι, Μάγιο, Σεφέροβιτς, Όσκαρ Ροδρίγκεθ.

Σταθερά εκτός ο κίπερ Μαρτσεσίν, με τραυματισμό από πέρυσι. Δεν υπολογίζονται οι Καρέιρα, Φοντάν και Μπαέθα.

Θέλτα Στατιστικά

*5/5 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*3/5 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2, επί της Μπούργος, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Στο 17’ ο Αϊμάρ Ορόθ σκόραρε για το 0-1 της Οσασούνα που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 81’ ο Λούκας Τορό έκανε το 0-1 και στο 87’ ο Μπόρχα Γκονθάλεθ, μείωσε για το τελικό σκορ. 

Η Οσασούνα ολοκλήρωσε μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία πέρυσι, τερμάτισε στην έβδομη θέση κερδίζοντας ένα εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Highlight της χρονιάς, ήταν η συμμετοχή στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, παρότι ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γιακόμπα Αρασάτε συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, καθώς όλη αυτή η επιτυχία, είναι δικό του δημιούργημα.

Αποκτήθηκε ο Αλεχάντρο Κατένα από τη Ράγιο Βαγεκάνο, ο Γιοάν Μοχίκα από τη Βιγιαρεάλ, ο Χοσέ Μανουέλ Αρνάιθ από τη Λεγανές και εσχάτως ο Ραούλ Γκαρθία ντε Άρο από από τη Μπέτις, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στη Σεγούντα Ντιβισιόν, με τη Μιραντές.

Παρελθόν οι Αριδάνε, Μάνου Σάντσεθ, Αμπντέ Εζαλζούλι. “Ο ενθουσιασμός παραμένει μεγάλος και παρότι ερχόμαστε από κάτι πολύ καλό, συνεχίζουμε να έχουμε όρεξη για περισσότερα”, είπε μεταξύ άλλων ο Αρασάτε. Είναι υπολογίσιμη δύναμη για τη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Όσον αφορά την αποστολή, παραμένει εκτός δράσης ο κεντρικός χαφ Μπράσανατς.

Οσασούνα Στατιστικά

*4/7 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*5/7 παιχνίδια τελευταία είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ