1η αγωνιστική

*Η Λιλ ηττήθηκε στις 5/10 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Νις, στις οποίες είχε ακόμη μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

*Αήττητη η Λιλ εδώ και έξι χρόνια σε πρεμιέρα πρωταθλήματος (4-2-0).

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΝΙΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 1-2 από τη Φιορεντίνα, σε φιλικό προετοιμασίας. Βρέθηκε πίσω με 0-2 στο ημίχρονο (17′, 35′), για να μειώσει απλά στο 85ο λεπτό με τον Μπουανανί.

Αρνητικό πρόσημο πήρε η περασμένη σεζόν για τη Νις, μένοντας εκτός των στόχων που είχε θέσει εξ αρχής. “Πλήρωσε” σε μεγάλο βαθμό το περιορισμένο ρόστερ για τις τέσσερις διοργανώσεις που είχε, έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις και σαν αποτέλεσμα τερμάτισε μόλις στην ένατη θέση. Με τις αλλαγές που έγιναν, ευελπιστεί σε μια καλύτερη πορεία φέτος.

Αρχικά, ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό Ιταλό τεχνικό Φραντσέσκο Φαριόλι, που μόλις στα 34 του χρόνια έχει περάσει από μόνο από την Τουρκία και τις Καραγκουμρούκ (2021) και Αλάνιασπορ (2021-23). Στα μεταγραφικά τώρα, απέκτησε τους Τερέμ Μοφί (επιθετικός από Λοριάν) και Ζερεμί Μπογκά (εξτρέμ από Αταλάντα), ενώ ήρθε ως δανεικός από την Άστον Βίλα ο μέσος Μοργκάν Σανσόν.

Αρκετές οι αποχωρήσεις, πούλησε τους Κάλβιν Στένγκς (μέσος σε Φέγενορντ), Αντί Ντελόρτ (επιθετικός σε Ναντ) και Κάσπερ Ντόλμπεργκ (επιθετικός σε Άντερλεχτ), ενώ αποχώρησαν ως ελεύθεροι οι Ρος Μπάρκλεϊ (μέσος σε Λούτον), Άαρον Ράμσεϊ (μέσος σε Κάρντιφ) και Μόργκαν Σνάιντερλεν (αμυντικός μέσος σε Κόνιασπορ).

Επικράτησε σε ένα από τα πέντε φιλικά προετοιμασίας της (1-1-3), στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, ηττήθηκε με 1-2 από τη Φιορεντίνα.

Νις Στατιστικά

*Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΛ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 0-0 με τη Μπρέντφορντ, σε φιλικό προετοιμασίας.

Έδειξε δυο διαφορετικά πρόσωπα την περασμένη σεζόν, καθώς εντός έδρας ήταν αρκετά δυναμική, την οποία και έχασε όμως στα εκτός της. Σαν αποτέλεσμα, τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης. Στόχος είναι και πάλι η έξοδος στην Ευρώπη, ούσα ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στην πεντάδα.

Στην άκρη του πάγκου της διατηρείται για ακόμη μια σεζόν ο Πορτογάλος Πάουλο Φονσέκα. Αρκετή κινητικότητα στα μεταγραφικά της, από τις προσθήκες της ξεχώρισαν οι νεαροί Χάκον Άρναρ Χάραλντσον (επιθετικός μέσος από Κοπεγχάγη), Τιάγκο Σάντος (δεξί μπακ από Εστορίλ) και Ινάσιο Μιραμόν (αμυντικός μέσος από Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ πήρε και τους Σαμουέλ Ουμτιτί (κεντρικός αμυντικός από Μπαρτσελόνα) και Ιβάν Καβαλέιρο (εξτρέμ από Φούλαμ).

Γέμισα τα ταμεία της με την πώληση του Τίμοθι Γουεά στη Γιουβέντους, ενώ ως ελεύθεροι αποχώρησαν οι Μπενουά Κοστίλ (τερματοφύλακας σε Σαλερνιτάνα), Γιονάς Μαρτέν (αμυντικός μέσος σε Μπρεστ), Ζόναταν Μπαμπά (εξτρέμ σε Θέλτα) και Ζοσέ Φοντέ (κεντρικός αμυντικός σε Μπράγκα).

Επικράτησε στα 3/5 φιλικά που έδωσε κατά τη φετινή της προετοιμασία, στα οποία είχε ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, έμεινε στο μηδέν με τη Μπρέντφορντ.

Λιλ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Under 2.5 τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νις – Λιλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ