1η αγωνιστική

*Η Αζαξιό επικράτησε και στα πέντε συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ροντέ.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΑΖΑΞΙΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-2 επί της Παρί, σε φιλικό προετοιμασίας. Προηγήθηκε στο 23′ με τον Μπαγιαλά και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 57ο λεπτό, εν τέλει βρήκε και πάλι δίχτυα στο 84′ με τον Αλφόνς.

Σύντομη η παρουσία της στην πρώτη κατηγορία, τερμάτισε στην 18η θέση, απέχοντας αρκετά από τη ζώνη παραμονής. “Πλήρωσε” το πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς με 23 τέρματα στο ενεργητικό της, είχε τη χειρότερη επίθεση, όπως και μια από τις χειρότερες άμυνες (74 γκολ). Θα προσπαθήσει να επιστρέψει τώρα, αλλά δεν είναι από τα πρώτα φαβορί για άνοδο.

Από το 2014 πορεύεται σταθερά με τον Ολιβιέ Πανταλονί στην τεχνική της ηγεσία. Από τις έξι προσθήκες που έκανε στα μεταγραφικά, ξεχωρίζουν οι Γιασίν Μπαμού (επιθετικός από Αλ Σαμάλ), Στεφέν Κεμπέρ (αριστερό μπακ από Γκινγκάμπ) και Βαλεντίν Γιακόμπ (επιθετικός μέσος από Ντιζόν). Συνολικά 13 παίκτες αποτέλεσαν παρελθόν, κυρίως ως ελεύθεροι.

Επικράτησε στα 4/5 φιλικά προετοιμασίας της, στα οποία είχε και μια ήττα. Στο πιο πρόσφατο πήρε τη νίκη με 1-2 κόντρα στην Παρί.

Αζαξιό Στατιστικά

*No Goal τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*No Goal τα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 0-2 επί της Γκρενόμπλ, σε φιλικό προετοιμασίας. Πήρε προβάδισμα στο 71′ με τον Φαντεναμπέλε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιουνουσά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι 46 βαθμοί που συγκέντρωσε πέρυσι, την κράτησαν οριακά στην κατηγορία, φέρνοντας την στο +1 από την τελευταία τετράδα της κατάταξης. Παράλληλα, με 39 τέρματα στο ενεργητικό της, είχε μια από τις χειρότερες επιθέσεις, ενώ οι τέσσερις ισοπαλίες της ήταν οι λιγότερες στην κατηγορία Στόχος και φέτος η παραμονή, με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος.

Συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν με τον Ντιντιέ Σαντινί στην τεχνική της ηγεσία. Λίγα πράγματα στα μεταγραφικά της, κατά κύριο λόγο απέκτησε νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον Βανίς Ταϊμπί να ξεχωρίζει. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Γεωργιανός μπακ Αμιράν Σανάια, έμειναν ελεύθεροι οι Τομάς Σεκί και Αϊμέν Αμπντενούρ.

Έμεινε αήττητη στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας της, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, επικράτησε με 0-2 της Γκρενόμπλ.

Ροντέ Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*No Goal τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αζαξιό – Ροντέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ