13η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Άαλεσουντ δεν έχει υποστεί ήττα από τη ΧαμΚαμ πρόσφατα 7 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΧΑΜΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από τη Μπραν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 45+2’ ο Τόρσβικ σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων. Στο 83’ ο Φίνε με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε δεύτερο τέρμα για τη Μπραν, ενώ στο 90+3’ ο Σίρκεβολντ μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

H ΧαμΚαμ έχασε στο Μπέργκεν από τη Μπραν (2-1), όμως, μάλλον αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθότι έφτιαξε και απώλεσε σπουδαίες ευκαιρίες, ακόμα και μετά το 2-1 από τον Σίρκεβολντ. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα για το συγκρότημα του Μίκελσεν, στο πρωτάθλημα, δεν έχει σημειώσει νίκη συνολικά για εννέα ματς στην Eliteserien.

Για την ακρίβεια, το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το διάστημα, είναι η ισοπαλία επί της Λίλεστρομ (0-0), εντός έδρας. Την ερχόμενη Πέμπτη παίζει στα ημιτελικά Κυπέλλου, κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι σταθερά εκτός οι Μπροτάνιεν, Νταν-Τζόνσον. Στη Νορβηγία U19 ο μέσος Τούρεσεν Φάρος.

ΧαμΚαμ Στατιστικά

*8/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*8/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 3/6 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0, εντός έδρας, επί της Ρόζενμποργκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της κι έμειναν στο μηδέν. Στο 47’ ο Κάρλσμπακ σκόραρε για το 1-0 της Άαλεσουντ, έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. 

H Άαλεσουντ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που της δίνει μεγάλη ώθηση ψυχολογίας για τη συνέχεια. Επικράτησε της Ρόζενμποργκ (1-0), εντός έδρας, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε φάσεις από τον αντίπαλο. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στην τρέχουσα Eliteserien, η οποία μάλιστα, συνδυάστηκε με το ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Κρίστιαν Γιόνσεν.

Πλέον “μοιράζεται” την τελευταία θέση της κατάταξης, με την προσεχή αντίπαλό της, ΧαμΚαμ. Νωρίτερα, ήταν ανταγωνιστική όσο μπορούσε απέναντι στην ανώτερη Τρόμσο (2-3) εντός έδρας, για το Κύπελλο, όμως δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι. Όσον αφορά την αποστολή, συμπλήρωσε κάρτες και είναι εκτός ο αμυντικός Μούνσγκορντ, δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Μούε. Ερωτηματικό και οι Κολσκόγκεν, Εμπίγε. Στην Νορβηγία U19 οι Χόπλαντ, Χάραμ.  

Άαλεσουντ Στατιστικά

*6/8 ματς τελευταία έληξαν με goal/goal

*7/10 παιχνίδια είχαν over 2.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 1/5 παιχνίδια εκτός έδρας

ΧαμΚαμ – Άαλεσουντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ