*Φετινά ματς: Βανκούβερ – Κάνσας 1-1.

*Μόλις μια νίκη πήρε το Κάνσας στα τελευταία πέντε ματς εναντίον του Βανκούβερ (1-1-3).

ΚΑΝΣΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στο Σικάγο. Το γκολ ο Χέρμπερς στο 47’.

Αναζητά τα πατήματα του, έχασε και απ’ το Σικάγο την περασμένη εβδομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες. Το Σικάγο μπήκε στο δεύτερο μέρος πολύ δυνατά, σκόραρε στα πρώτα λεπτά και είχε φάσεις για δεύτερο γκολ. Πήρε μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει το Κάνσας, αλλά δεν έβγαλε πολλά πράγματα.

Με διακυμάνσεις η απόδοση και τα αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετρά ρεκόρ 2-2-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ερχόταν απ’ το εκτός έδρας 2-2 με το ΛΑ Γκάλαξι, νωρίτερα είχε εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στο Λος Άντζελες, εντός έδρας νίκη 4-1 επί του Όστιν, εκτός έδρας 1-1 κόντρα στο Βανκούβερ και δύο σερί νίκες με Ντάλας (2-1) και Πόρτλαντ (4-1). Με 21 πόντους είναι στην 11η θέση της Δύσης. Επιστρέφει ο Ροσέρο (Αμυντικός, 13,1).

ΚΑΝΣΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*G/G στα τελευταία 7/9 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 3-2 επί του Λος Άντζελες. Το 0-1 ο Βεσελίνοβιτς στο 2’, το 0-2 έκανε ο Γουάιτ. Μείωσε ο Μπουανζά στο 45’, το 1-3 ήρθε απ’ τον Γκολντ στο 63’, το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 68’ απ’ τον Βέλα.

Μεγάλη νίκη για το Βανκούβερ την περασμένη εβδομάδα, πέρασε απ’ το Λος Άντζελες. Μπήκε πολύ δυνατά, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 23’, το Λος Άντζελες πάλεψε να ισορροπήσει την κατάσταση και μείωσε στο 45’. Ωστόσο, το 1-3 στο 63’ έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Καλιφόρνια, που μείωσε ξανά σχετικά γρήγορα, αλλά στην πορεία ήταν άστοχη και νευρική.

Πέμπτο σερί παιχνίδι που δε χάνει το Βανκούβερ σ’ όλες τις διοργανώσεις (3-2-0), μετρά ρεκόρ 3-2-1 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για το MLS. Με 25 πόντους καταλαμβάνει την ένατη θέση της Δύσης. Εκτός οι πολύτιμοι Γκρέσελ και Μπράουν, οι οποίοι είναι διεθνείς. Το Βανκούβερ κέρδισε ξανά μετά από 15 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος!

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 6/9 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 7/9 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΝΣΑΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ