5η αγωνιστική

*Φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται στον επόμενο γύρο η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Η δεύτερη παίζει μπαράζ, με ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στο Λιμπερταδόρες.

*Στον πρώτο γύρο: Αουντάξ Ιταλιάνο – Μπλούμινγκ 2-0

ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ (Βολιβία)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Βάκα Ντίεζ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 13ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Ραφίνια (34′, 85′) και Άρτσε (45′). Με δέκα παίκτες έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 71ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Μπλούμινγκ, μετά από δυο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Κάρλος Μπούστος υποδέχθηκε τη Βάκα Ντίεζ, για το πρωτάθλημα, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Μπορεί να βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ισορρόπησε όμως την κατάσταση και έκανε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Συνέχισε να πιέζει στη συνέχεια και προς το φινάλε βρήκε και τρίτο τέρμα.

Παρά την επικράτηση της αυτή, παραμένει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία Α Βολιβίας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου. Σε ότι αφορά το Σουνταμερικάνα τώρα, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποιο βαθμό στον όμιλο, ενώ στα 3/4 ματς δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει, ερχόμενη από το εντός 2-3 από τη Νιούελς.

Μπλούμινγκ Στατιστικά

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ (Χιλή)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Σάντος, για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Βρέθηκε πίσω στο 20ο λεπτό, για να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και να φτάσει στην ανατροπή με τα τέρματα του Σόσα (45’+5, 55′).

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε από την πλευρά της η Αουντάξ Ιταλιάνο, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην τελευταία εξ αυτών, πριν από δυο εβδομάδες, η ομάδα του Λούκα Μαρκοτζιουσέπε υποδέχθηκε τη Σάντος, για το Κόπα Σουνταμερικάνα, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στα μέσα του ημιχρόνου, ωστόσο στην πορεία απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, έγινε πιο απαιτητική και έφτασε στην ολική ανατροπή.

Δεύτερη νίκη στον όμιλο, ενώ μετά και τη χθεσινή ήττα που υπέστη η Σάντος, η ίδια χρειάζεται απλά ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και τυπικά το δεύτερο εισιτήριο, πίσω από τη Νιούελς. Πιο ξεκούραστη από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Χιλής είναι σε διακοπή μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Συμπλήρωσε κάρτες ο Νικολάς Φερνάντες και θα εκτίσει τιμωρία, ενώ από το αποψινό Μπλούμινγκ – Αουντάξ Ιταλιάνο απουσιάζει και ο τραυματίας Φαμπιάν Τόρες.

Αουντάξ Ιταλιάνο Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπλούμινγκ – Αουντάξ Ιταλιάνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ