10η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΜΠΡΑΓΚΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-1 από τη Γιόνσεπινγκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 3-0 (14′, 21′, 34′) και παρότι μείωσε με το πέναλτι του Καμόες στο 49′, εν τέλει δέχθηκε και τέταρτο τέρμα στο 73ο λεπτό.

Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη η Μπράγκε στα τρία τελευταία της παιχνίδια, με μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κλέμπερ Σάρενπαα φιλοξενήθηκε από τη Γιόνσεπινγκ, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 4-1. Βρέθηκε πίσω με 3-0 πριν την ανάπαυλα ακόμη και παρότι μείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση. Αντιθέτως, δέχθηκε και τέταρτο τέρμα στην πορεία.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, διατηρείται στους έντεκα βαθμούς, “συγκατοικώντας” με τις Έργκριτε και Γκέφλε στη βαθμολογία Β Σουηδίας. Έμεινε αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα εντός της (2-1-0). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Τιτί και Βίκστρεμ, εξέτισε την τιμωρία του ο Ζέτερστρεμ.

Μπράγκε Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Ούτσικτενς, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 13ο λεπτό, μετά και την αποβολή του Μαζούρ, πήρε το προβάδισμα στο 24′ με τον Χέντενκιστ, δεχόμενη στην πορεία την ανατροπή (51′, 78′).

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη η Έστερσουντ, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάγκνους Πάουελ υποδέχθηκε την Ούτσικτενς, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-2. Για ακόμη μια φορά κινήθηκε στη μετριότητα, αλλά ήταν αυτή που προηγήθηκε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε από νωρίς. Στην πορεία έμεινε όμως από δυνάμεις και το “πλήρωσε” με ανατροπή.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, είναι στους 13 βαθμούς, όσους έχουν και οι Σούντσβαλ και Λαντσκρόνα, κόντρα στις οποίες υπερτερεί. Πήρε αποτέλεσμα στις 4/5 εξόδους της (2-2-1), μέχρι τώρα. Εξέτισε ο μέσος Μάλκολμ Στολτ, ενώ αυτή τη φορά θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο ο Μίροσλαβ Μαζούρ.

Έστερσουντ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Μπράγκε – Έστερσουντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ