*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Χάιντενχαϊμ – Πάντερμπορν 3-0

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με Γκλάτζελ (39′) και Κίτελ (49′), απάντησαν οι Γιούβσταν (43′) και Μουσλίγια (73′ πεν.).

Μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι μόλις στο 2′ με Ρορ και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αποσπώντας, τελικά, τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Αμβούργου (2-2). Η Πάντερμπορν “τρέχει” ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) σε κάθε μία από τις οποίες πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ.

Πανηγύρισε πέντε νίκες σε έξι εντός έδρας αγωνιστικές (μία ήττα). Θα πρέπει να γυρίσουμε στον Απρίλιο 2019 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη της επί της Χάιντενχαϊμ (3-1). “Γνωρίζουμε καλά τι μας περιμένει στην ερχόμενη αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής Κβάσνιοκ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με το Μαγδεμβούργο.

Άλλο ένα βήμα για την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα θέλει να κάνει στην έδρα της Πάντερμπορν η Χάιντενχαϊμ. Παραμένει αήττητη σε τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) κρατώντας, παράλληλα, το μηδέν στα μετόπισθεν. Την προηγούμενη βδομάδα σκόνταψε εντός έδρας με το Μαγδεμβούργο (0-0), ωστόσο διατηρήθηκε στο +4 από το Αμβούργο τέσσερις στροφές πριν πέσει η αυλαία.

Η Χάιντενχαϊμ παραμένει αήττητη σε πέντε αναμετρήσεις με την Πάντερμπορν (2-3-0), στις τρεις από τις οποίες κράτησε το μηδέν. “Γνωρίζουμε καλά την επιθετική ποιότητα της αντιπάλου μας, θέλουμε να φτάσουμε σε μία εμφανιση παρόμοια με αυτή του πρώτου γύρου”, είπε ο προπονητής Σμιντ.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ