6η αγωνιστική

*Η Κουόπιο επικράτησε και στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ούλου.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στο Λιγκ Καπ: Κουόπιο – Ούλου 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας

ΟΥΛΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Ίλβες, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 16ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Γιοκελάινεν (53′) και Λιϊμάτα (90’+3). Με δέκα παίκτες έμειναν οι γηπεδούχοι στο 86ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ούλου, μετά από τρία παιχνίδια στα οποία και είχε δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρικάρντο Ντουάρτε φιλοξενήθηκε από την Ίλβες, από την έδρα της οποίας πέρασε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στα πρώτα λεπτά, μετά από λάθος που προηγήθηκε στην άμυνα της, και σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν έπεισε με την εικόνα της. Πιο απαιτητική στο δεύτερο, δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες και έκανε την ανατροπή με γκολ στο φινάλε. Έφτασε έτσι τους οκτώ βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Εξέτισε την τιμωρία του ο Άσλεϊ Κοφί και υπολογίζεται κανονικά.

Ούλου Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΥΟΠΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ελσίνκι, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 18ο λεπτό με τον Βέτελι και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του ημιχρόνου, εν τέλει βρήκε και πάλι δίχτυα στο 80′ με τον Σαβολάινεν.

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Κουόπιο, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ίλβες (1-0 εντός) και Μάριεχαμν (0-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάνι Χονκαβάαρα υποδέχθηκε την Ελσίνκι, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Πιο απαιτητική στον αγωνιστικό χώρο, πήρε προβάδισμα από νωρίς, όμως η χαλαρότητα που είχε προς το φινάλε του ημιχρόνου, δέχθηκε την ισοφάριση. Είχε την επιθετική πρωτοβουλία στο δεύτερο μέρος, μια αντεπίθεση προς το φινάλε ήταν αυτή που της χάρισε και το τρίποντο. Είναι έτσι στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο και θέλει να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή. Στα θετικά και το γεγονός ότι δεν έχουν αναφερθεί πιθανά αγωνιστικά προβλήματα.

Κουόπιο Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ούλου – Κουόπιο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ