*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Τορίνο – Σαμπντόρια 2-0

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (5-0) από τη Φιορεντίνα. Σκόραραν οι Καστροβίλι (45+2′), Ντοντό (62′), Ντάνκαν (66′), Κουαμέ (76′) και Τέρζιτς (88′).

Απείλησε για πρώτη και μοναδική φορά στην αναμέτρηση στο 12′, όταν ο Γκαμπιαντίνι βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πραγματοποιώντας κάκιστο σουτ. Στη συνέχεια η Σαμπντόρια παρέδωσε τα όπλα άνευ όρων στη Φιορεντίνα γνωρίζοντας τον διασυρμό στο “Artemio Franchi”. Διατηρείται στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς και βρίσκεται στο -10 από τη ζώνη ασφαλείας, έξι στροφές πριν πέσει η αυλαία της σεζόν.

Συνάντηση με τη διοίκηση των “μπλουτσερκιάτι” είχε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, σε αυτή αποφασίστηκε να παραμείνει στον πάγκο τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. “Αν είναι δικό μου λάθος, το αποδέχομαι. Τουλάχιστον έδωσε τα πάντα”, υπογράμμισε ο 44χρονος Σέρβος. Η Σαμπντόρια πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε 16 αγωνιστικές επί της Ελλάς Βερόνα (3-1 εντός) στις 19 Μαρτίου (πέντε ισοπαλίες, δέκα ήττες). Διαθέσιμος και πάλι ο Νούτινκ, εκτός αποστολής, μεταξύ άλλων, οι Λερίς και Τζούρισιτς.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΡΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Τζαπακόστα (34′) και Σαπάτα (88′), ισοφάρισε προσωρινά ο Σανάμπρια (75′).

Ναι μεν είχε την κατοχή μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, παρόλα αυτά δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απειλητική μπροστά από την εστία της Αταλάντα που πέτυχε δύο σπουδαία γκολ με Τζαπακόστα και Σαπάτα. Εντός έδρας ήττα για Τορίνο που υποχώρησε στη 12η θέση της Σέριε Α, παρουσιάζεται βαθμολογικά αδιάφορη όντας στο +15 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -13 από την 7η που ενδέχεται να δώσει εισιτήριο για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

“Φτάσαμε σε μία σπουδαία απόδοση με την Αταλάντα, κυριαρχήσαμε σε μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης. Είμαστε ικανοποιημένοι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα”, υπογράμμισε ο προπονητής Γιούριτς. Την προηγούμενη σεζόν η “γκρανάτα” άλωσε την έδρα της Σαμπντόρια επικρατώντας με 2-1 στις 15 Ιανουαρίου 2022.

ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ