30η Αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 3/5 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Εσπανιόλ μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες με καθαρή εστία απέναντι στην Κάντιθ.

* Στον 1ο γύρο (09/10): Κάντιθ – Εσπανιόλ 2-2

ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Μπέτις. Ο Πέρεθ άνοιξε το σκορ στο 27’ και ο Μιράντα έκανε το 2-0 στο 34’. Ο Μόντες μείωσε για την Εσπανιόλ στο 48’ και ο Καρβάλιο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 69’.

Δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα η αλλαγή προπονητή στην Εσπανιόλ στα δύο τελευταία παιχνίδια, το σερί ηττών διευρύνθηκε με το Λουίς Γκαρσία στον πάγκο. Οι Καταλανοί λύγισαν και στην Σεβίλλη το Σάββατο για την 6η διαδοχική αποτυχία τους και η υπόθεση παραμονή δυσκόλεψε κι άλλο.

Προβληματική σε ένα ακόμη η αμυντική τους λειτουργία, επέτρεπαν την Μπέτις να πατάει συχνά την περιοχή της και σύμφωνα στην ροή του αγώνα πήγε στην ανάπαυλα με δύο γκολ στην πλάτη. Έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος, μείωσαν σε φάση διαρκείας από κόρνερ και πίεσαν με στατικές φάσεις στα επόμενα λεπτά. Η Μπέτις όμως στην πρώτη της φάση μετά την ανάπαυλα “καθάρισε” τη νίκη.

“Πρέπει να γλείψουμε τις πληγές μας και να ετοιμαστούμε για την επόμενη μάχη. Στα αποδυτήρια δεν υπάρχει κανείς που να έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια.” δήλωσε ο κόουτς Γκαρσία.

Σαν τελικό το αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι στο Κορνεγιά, η διοίκηση ξεκίνησε καμπάνια για να γεμίσει το γήπεδο και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη. Δημοσίευσε παρακινητικό βίντεο, ανακοίνωσε προσφορές για τα μέλη και εκπτώσεις στα εισιτήρια των νέων.

Εξέτισαν τιμωρίες καρτών κι επιστρέφουν οι Χιλ (δεξι μπακ), Καλέρο (στόπερ) και Βιδάλ (εξτρέμ), παραμένει εκτός ο τραυματίας Ολιβάν (αρ. μπακ).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΝΤΙΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νάτσο άνοιξε το σκορ στο 72’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ασένσιο το διαμόρφωσε.

Εντός προγράμματος η ήττα του περασμένου Σαββάτου για την Κάντιθ, αλλά η εμφάνιση απέναντι στην Ρεάλ ήταν απογοητευτική κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση των Μαδριλένων που ξόδεψαν πολλές ευκαιρίες για πιο γρήγορο προβάδισμα και μεγαλύτερο σκορ. Με 35 τελικές, 11 εντός εστίας και 3.52 xGoals ολοκλήρωσε το παιχνίδι η “βασίλισσα” και αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο κίπερ Χιλ το σκορ θα ξέφευγε.

Στο τελευταίο της ταξίδι όμως η ομάδα του Σέρχιο έβγαλε σπουδαίο διπλό στην Σεβίλλη επί της Μπέτις (0-2), εκμεταλλευόμενη εν πολλοίς την αποβολή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

“Η ομάδα είναι καλά, προπονήθηκε σωστά. Αναλύσαμε το παιχνίδι με την Ρεάλ και είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε δει τα παιχνίδι της Εσπανιόλ με το νέο κόουτς, αλλά περιμένουμε και νέα πράγματα από τον αντίπαλο.” δήλωσε ο κόουτς Σέρχιο.

Εξέτισε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών ο κίπερ Λεντέσμα, αλλά ενδέχεται να μείνει στον πάγκο, διαθέσιμος μετά από τιμωρία και ο Καρσελέν (δεξί μπακ). Σταθερές οι απουσίες των τραυματιών Οκάμπο (εξτρέμ), Εσκαλάντε (μέσος), Κάλα (στόπερ) και Θαλδούα (δεξί μπακ).

ΚΑΝΤΙΘ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Εσπανιόλ – Κάντιθ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ